Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vaskespande til at shine enhver overflade op

Vil du også være i stand til at klare rengøringen hurtigt og nemt? Så har du brug for det helt rigtige udstyr. En god vaskespand kan du ikke undvære.

Hos Biltema tilbyder vi et stort sortiment af smarte vaskespande. På med arbejdshandskerne, find kludene eller skrubbebørsten frem, og klik en vaskespand hjem fra Biltema.

Billige vaskespande med et hav af fede funktioner

Leder du efter en multifunktionel vaskespand med låg, du med fordel også kan bruge til opbevaring? Måske den slet ikke skal bruges til vand og rengøringen?

Kun fantasien sætter grænser for brugen af din nye allround vaskespand. I vores brede udvalg af vaskespande kan du finde smarte varianter med tilhørende låg, så du også kan bruge spanden til opbevaring af stort og småt. Med dens fikse greb kan du nemt hive den ned fra hylden og få fat i de ting, den gemmer på.

Har du særlige ønsker til spandens kapacitet? Eller et specifikt krav til hvor mange liter den skal kunne rumme? Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du både finder vaskespande til 5 liter, 10 liter og endnu flere.

Du kan også få flere af vores vaskespande i forskellige farver, så den passer flot ind i garagen eller bryggerset - eller til leg i sandkassen eller ved stranden.

 

Vaskespande og tilbehør i alle afskygninger

Blandt Biltemas store sortiment af vaskespande kan du også finde andet praktisk tilbehør, der komplementerer din vaskespand. Mangler du en øseske? Eller måske en snavsudskiller? Find lige det, du står og mangler i vores spændende udvalg - så kan du klare rengøringen nemt og effektivt.

 

Vores kundeservice sidder klar til at svare på dine spørgsmål

Har du et spørgsmål til os, eller er du i tvivl om noget ved vores produkter? Du er altid velkommen til at hive fat i os, så vi kan hjælpe dig. Vores dygtige og servicemindede kundeteam sidder klar til at svare på dine spørgsmål eller guide dig igennem.

Fang os op på telefonen 70 80 77 70, eller send os en mail på kundeservice@biltema.dk. Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig.