Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En omhyggelig fejekost

Vil du også melde krig mod snavs og skidt i hjemmet? Og mangler du en kompagnon, som effektivt kan hjælpe dig med at fuldføre missionen? Så læs med her.

Gå på opdagelse i det store udvalg af fejekoste hos Biltema. Her finder du gode fejekoste til indendørs brug, så du nemt og hurtigt kan samle snavset sammen på gulve

Fejekoste, der viser nul tolerance over for snavs

Trives du også bedst i rene og behagelige omgivelser? Så er en fejekost et ligeså stort must at eje som en kraftig støvsuger.

Er der tit gang i køkkenet hjemme hos dig, hvor madrester på køkkenbordet ofte sniger sig ned på gulvet? Eller har du en lille guldklump, der lige har lært glæden ved at spise selv, så maden kastes rundt som bolde i luften?

Så garanterer vi, at en fejekost fra vores udvalg bliver din nye trofaste ven. En omhyggelig fejekost fra Biltema svigter dig aldrig, når madrester, snavs eller støv ligger og lurer på dit gulv.

Find en fejekost fra Biltemas store udvalg, og lad den hjælpe dig med at gøre store underværker. En fejekost er købet, du aldrig fortryder - tværtimod fortryder du, når du står og mangler den.

 

Alt i tilbehør til fejekoste

Når du bruger en fejekost indendørs, anbefaler vi, at du også investerer i en fejebakke. En fejebakke er et godt og brugbart hjælpemiddel til enhver husstand. På den måde kan du nemt og hurtigt få den skidtbunke, du har samlet sammen med fejekosten af vejen.

Blandt vores sortiment kan du også finde andet smart udstyr i form af komplette fejesæt, forskellige kostehoveder og børster.

Vink farvel til hverdagens snavs og støv med en omhyggelig fejekost fra Biltemas udvalg.

 

Vi sidder klar til at tage telefonen og svare på din mail

Hos Biltema sætter vi en ære i god og personlig service. Derfor sidder vores dygtige kundeteam klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores produkter eller vores webside.

Du er altid velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Grib telefonen og giv os et kald på 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk