Desværre oplever vi lige nu tekniske problemer med Køb & Hent. Dette kan indebære at du ikke har mulighed for at gennemføre dit køb med kortbetaling. Vi beklager dette og håber at en løsning er på plads inden for kort tid.

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fugtfjerner og refill poser til faste lave priser

Høje mængder fugt kan være skadeligt for dit hjem og din krop, da det kan udvikle sig til skimmelsvamp og forringe luftkvaliteten, som kan give alvorlige helbredsproblemer. Fugt er et seriøst problem i mange hjem, og det anslås, at op imod hvert femte hjem har problemer med deres indeklima. Hvis du har et eller flere rum, som er udsat for fugt, så bør du investere i en fugtfjerner. Fugtfjerneren er med til at fjerne fugt og dårlig lugt.

Hos Biltema finder du fugtfjerner og refill poser, som har en varighed på omkring 1 - 3 måneder afhængig af temperatur og luftfugtigheden. Du kan læse mere om vores produkter under de enkelte produktsider, og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig hos vores dygtige personale i din lokale Biltema. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Hvordan fungerer en fugtfjerner?

Vores fugtfjerner kommer i en lille beholder, hvor der er plads til en refill pose. Posen har en varighed på mellem 1 - 3 måneder, hvor den omdanner fugt til vand, så du undgår alvorlige fugtproblemer. Derudover fjernes den dårlige lugt som følger med et fugtigt rum. Du skal være påpasselig, når du håndtere refill-poserne, da indholdsstofferne kan forårsage forbrændinger af huden og øjenskader. Vi anbefaler derfor altid, at du bærer handsker, når du skal skifte en refill-pose.

OBS: Væsken fra affugteren kan hældes i afløbet, mens selve posen med saltet skal efterlades på en genbrugs- affaldsstation.

Hvor kan du bruge fugtfjerneren?

Vores fugtfjerner er i en mindre beholder, som giver dig mange muligheder for at anvende den. Du kan derfor selv vælge, hvordan og hvor beholderen skal placeres. Når du har placeret beholderen i det rum, hvor du har problemer med fugt, vil fugtfjerneren forbedre luften i dit rum. Du kan derfor vælge at placere den i en kælder, hvor der er færre muligheder for naturlig udluftning. Hvis du har en campingvogn, så er det også et oplagt sted at placere en fugtfjerner. Der er også mange, der vælger at placere en fugtfjerner i sommerhuset, lagerrummet, kolonihavehuset og andre steder. Generelt i indelukkede rum som ikke får daglig udluftning er fugtfjerneren velplaceret.

Refill til din fugtfjerner

Efter 1 måneds tid er det en god idé at være opmærksom på, hvorvidt du har brugt indholdet i din fugtfjerner. Det afhænger i høj grad af, hvor meget fugt der er i dit rum. Når din fugtfjerner ikke længere effektivt omdanner fugten til vand, så kan du udskifte den med en ny refill pose, som du også finder her på vores side.

3 gode råd til at få et godt indeklima

Hvis du har et lokale, som har problemer med fugt, så skal du altid sørge for at udlufte regelmæssigt. Det er en god tommelfingerregel, at du bør udlufte omkring tre gange i løbet af dagen, så fugt og bakterier får dårlige levevilkår. Udover udluftning skal du huske at holde en god temperatur i rummet, så der aldrig er over 5 grader forskel mellem dine forskellige rum. Hvis der er for stor temperaturforskel, så vil der danne kondens i det kølige lokale som kan udvikle sig til skimmel. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan du slipper af med vanddamp, eksempelvis når du tørrer tøj, laver mad eller sover. Vi mennesker producerer i gennemsnit 2 liter vand, mens vi sover. Det er derfor en god idé, at få rystet dynerne udenfor én gang hver 14 dag, undlade at tørre tøj indendørs og huske at tænde for emhætten, når du laver mad.

  1. Luft ud 3 gange om dagen.
  2. Sørg for at undgå udsving i temperaturer mellem dine rum, der er højere end 5 grader.
  3. Slip fri med vand fra madlavning og tøjtørring på en god måde.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter, så er du mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Her er vores dygtige personale klar til at svare på dine spørgsmål. Vi ser frem til at hjælpe dig.