Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gulvskrabere holder enhver overflade pæn

Vil du også vedligeholde dit badeværelse på bedst mulig vis? Og trives du bedst i rene og behagelige omgivelser? Så skal du uden tvivl være ejer af en smart gulvskraber fra Biltema.

Hold dannelsen af fugt og svamp nede med en effektiv gulvskraber

Der er mange fordele ved en gulvskraber. Med en gulvskraber kan du let og enkelt fjerne alt vandet fra overfladen ved at lede det direkte ned i afløbet. Men der er mere endnu.

Du kan spare dig selv for meget besvær med en gulvskraber. En gulvskraber kan være med til at forhindre dannelsen af fugt og svamp ved at få vandet samlet og ledet hurtigt ud.

Lyder det også som en god idé i dine ører? Vent ikke med at bestille din nye gulvskraber.
Gå på opdagelse i Biltemas sortiment, og find den gulvskraber, som taler ind i dit behov.

 

Kalken får svært ved at invadere dit badeværelse

En gulvskraber bør være fast inventar i ethvert badeværelse, ligesom gryder og pander er det i køkkenet. En gulvskraber forhindrer dannelsen af kalk på dit badeværelse, så du ikke får triste vandmærker eller andet uønsket.

I sidste ende kan du derfor spare meget tid og energi på rengøringen ved at købe en god gulvskraber. Skrab vandet hurtigt og effektivt sammen efter badet, og slip for krævende og omfattende afkalkninger af dit badeværelse.

Gode råd er værd at samle på - ligesom en handy gulvskraber
Hos Biltema kan du finde lige den gulvskraber, du står og mangler blandt vores udvalg. Vores varianter kan bruges på både vådt og tørt underlag.

Vil du have maksimalt ud af din nye gulvskraber? Udnyt dens potentiale og køb et matchende teleskopskaft som tilbehør. Så kan du montere lige det gulvskraberhoved, du har brug for og være godt klædt på til enhver rengøringstjans.

 

Har du spørgsmål til os? Kontakt os gerne

Vores dygtige og servicemindede kundeteam sidder klar til at hjælpe dig. Uanset om du har spørgsmål til os, vores produkter eller hjemmeside, gør vi altid vores bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse.

Vi elsker at høre fra dig. Ring os op på 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk. Så guider vi dig igennem.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.