Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt til en effektiv og spotfri rengøring

Foretrækker du også rene og behagelige omgivelser? Har du det også bedst med at træde ind i et rent og ryddeligt hjem efter en lang dag på arbejdet? Så tag et kig i det store udvalg af produkter til rengøring.

Hos Biltema har vi et bredt sortiment af udstyr, som gør det nemt, hurtigt og let for dig at holde dit hjem lækkert og indbydende i en travl hverdag.

Gør rent med damp - se mere>>

Vi gør rengøringen let som en leg

Hos Biltema mener vi, at det skal være nemt at gøre rent. Og at et tilfredsstillende og pletfrit resultat ikke er ensbetydende med flere timers slid og slæb. Lyder det som noget, du er interesseret i?

Gør et kup og find alt til en effektiv rengøring i vores udvalg. Rengøring af hjem kan sagtens klares på nul komma fem, uden du behøver være en hvid tornado i timevis. I vores sortiment finder du blandt andet forskellige, gode støvsugere, støvkoste, gulvmopper og fejesæt, som må siges at være et must i ethvert hjem.

Hvordan kan du ellers vinde krigen mod nullermændene? Udforsk udvalget hos Biltema, og find dine nye favoritter, som kan skræmme snavs, støv og skidt væk fra dit hjem.

 

Rom blev ikke bygget på en dag - men med udstyr fra Biltema er du godt på vej

Uanset hvad du søger af rengøringsudstyr, kan du finde det blandt Biltemas udvalg. Søger du en god gulvskraber, klude eller svampe til at holde dit badeværelse kalkfrit og skinnende? Eller er du på udkig efter udstyr til at gøre din daglige opvasketjans mere overskuelig og effektiv?

Når det kommer til rengøring, må man aldrig gå ned på udstyr. Når du har det rigtige udstyr, vover vi at påstå, at rengøringstjansen faktisk kan være sjov. Skru op for musikken, og lad dit nye rengøringsudstyr fra Biltema fører an i en effektiv dans gennem dit hjem.

Køb dine nye trofaste kammerater til hverdagens opgaver her.

 

Vi er aldrig længere væk end et kald eller en mail

Har du spørgsmål til os, nogle af vores produkter eller til vores webside? Du er altid velkommen til at hive fat i os.

Du kan få fat på os på telefonen 70 80 77 70 eller ved at sende os en mail på kundeservice@biltema.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.