Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få skinnende vinduer med en vinduesskraber fra Biltema

Trænger dine triste vinduer til at blive shinet op? Med en effektiv og god vinduesskraber fra Biltema kan dine vinduer hurtigt og nemt få nyt liv. Vink farvel til grumsede og snavsede vinduer, der skærmer for lyset.

Byd lyset ind i dit hjem igen med polerede og rene vinduer, som vil gøre en verden til forskel. Lad dig overraske over resultatet af en god vinduesrengøring. En god og effektiv vinduesskraber kan gøre store underværker og forvandle et rums karakter med et skarpt udsyn til omgivelserne.

Udnyt din udsigts fulde potentiale, og luk alt dagslyset ind. Du kommer langt med en god vinduesskraber fra Biltema.

Vinduesskrabere med forskellige fikse egenskaber

Vil du også gøre rengøringen af dine vinduer så nem og hurtig som muligt? Vælg en vinduesskraber fra Biltema. I vores brede sortiment finder du forskellige varianter af smarte vinduesskrabere, som alle er designet til at hjælpe dig godt på vej mod en grundig rengøring.

Blandt udvalget af vinduesskrabere finder du både varianter med aftagelig mikrofiberklud, som du med fordel kan vaske og bruge igen og igen.

Er du alt-i-en typen og foretrækker den mest effektive løsning? Hos Biltema kan du også finde varianter, der indeholder alt, du skal bruge for at pudse dine triste vinduer. Køb en vinduesskraber der både indeholder gummiskraber, mikrofiberklud og sprayflaske til pudsemidlet.

På den måde har du altid de nødvendige redskaber lige ved hånden, når dine vinduer skriger efter en kærlig hånd. Så bliver du hurtigt færdig med dit rengøringsarbejde og kan ovenikøbet stille dig tilfreds med et flot resultat.

Du må altid hive fat i os

Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvis du har brug for hjælp til at placere din ordre. Tvivl ikke med at kontakte os. Du kan få fat i os på to måder. Du kan enten ringe til os på 70 80 77 70, eller du kan skrive dine spørgsmål ned i en mail og sende den til kundeservice@biltema.dk.

Så sørger vi gerne for, at du hurtigst muligt får svar på alle dine spørgsmål vedrørende vores produkter og vores website.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.