Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En rengøringsbalje til hverdagen

Vil du også kunne klare rengøringen nemt og hurtigt i en stresset hverdag? Både når det kommer til at tørre overflader af, klare opvasken eller vaske vinduer?

Så er der ingen tvivl om, at du skal eje en rengøringsbalje. En rengøringsbalje bør være fast inventar i ethvert hjem enten under vasken, i bryggerset eller på badeværelset.

Find en vaskebalje hos Biltema, som gør enhver rengøringstjans overskuelig og lige til at fikse.

Klar, parat, sæt gang i rengøringen

Vil du også slippe for at afbryde dit arbejde, når du er godt i gang med at kramme pletter og snavs farvel med kluden? Med en vaskebalje skal du ikke vandre hen til vasken igen og igen for at vride kluden op.

Gør rengøringen nem for dig selv, fyld din rengøringsbalje med dit yndlingsmiddel, og hyg dig med rengøringen, mens du nemt kan flytte rundt på rengøringsvandet. Vær en effektiv hvid tornado i dit hjem med en smart rengøringsbalje fra Biltema.

 

En rengøringsbalje griber dine penge, før de rammer afløbet

Når du køber en rengøringsbalje fra Biltema, får du mere end bare en balje med i købet. Med din nye vaskebalje følger et hav af fordele.

I stedet for at lade vandhanen løbe, og tonsvis af brugbar vand ryger direkte ned i det sorte afløb, har du mulighed for at spare på dit vandforbrug med en rengøringsbalje. Det kommer både miljøet og din pengepung til gode, idet du rent faktisk kun bruger den mængde vand, der er nødvendig.

Når du køber en rengøringsbalje, laver du derfor en investering, som både gavner din pengepung og miljøet. Lyder det som noget, du er interesseret i? Spar penge på din opvask og rengøring af hjemmet - køb en rengøringsbalje fra Biltema allerede i dag.


Vi er aldrig længere væk end et opkald eller en mail

Har du spørgsmål til os, nogle af vores produkter eller til vores webside? Du er altid velkommen til at hive fat i os.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.