Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Rengøringsprodukter og rengøringsmidler for en effektiv rengøring

Er du på udkig efter rengøringsprodukter og rengøringsmidler, der kan gøre rengøringen let som en leg? Udforsk det store sortiment af rengøringsmidler hos Biltema. Her finder du tonsvis af forskellige rengøringsprodukter, som kan gøre rengøringen effektiv og nem som aldrig før.

Vi garanterer, at du med hjælp fra vores rengøringsmidler står tilbage med et flot og skinnende resultat. En god og grundig rengøringen behøver ikke vare i timevis. Vink farvel til kalk, snavs og støv med rengøringsmidler fra Biltema. Lad Biltema hjælpe dig godt og grundigt på vej med rengøringen, og bestil dine nye favoritprodukter fra vores sortiment.

Gør rent med damp - se mere>>

Rengøringsmidler til alle hjemmets hjørner

Et rent og lækkert hjem har stor betydning for din velvære. Trives du også bedst i rene og behagelige omgivelser?

Tag et kig i vores sortiment af rengøringsprodukter. Her finder du blandt andet rengøringsmidler til badeværelset, så du langt om længe kan få bugt med kalken og sæberesterne. Du finder også et bredt udvalg af forskellige duftspray og toiletblokke, så der altid dufter godt og friskt på dit badeværelse.

Står du og mangler rens til komfuret, ovnen eller opvaskemiddel til dit køkken? Et pletfrit og rent køkken er altafgørende for at tilberede appetitvækkende måltider. Blandt Biltemas store sortiment af rengøringsmidler finder du alt til at holde dit køkken indbydende og lækkert, så du har lyst til at tilberede et smagfuldt måltid.

Billige rengøringsprodukter til ethvert behov

Hos Biltema koster kvalitet ikke en formue. Her får du de skarpeste priser på rengøringsmidler, som efterlader et lige så skarpt resultat efter brug. Frisk dit hjem op og bestil et miks af effektive rengøringsmidler fra Biltema.

Har du et spørgsmål til os? Vi elsker at høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har et spørgsmål til os eller til vores produkter. Bag skærmen sidder et dygtigt og servicemindet kundeteam klar til at hjælpe dig videre og svare på dine spørgsmål.

Lad os høre fra dig. Giv os et kald på telefonen 70 80 77 70, eller send os en mail på kundeservice@biltema.dk. Vores kundeservice står klar til at give dig god og personlige vejledning.