Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Robotstøvsuger

Med en smart robotstøvsuger slipper du for den kedelige hverdagsrengøring og får masser af tid til andre ting. Du kan nemt styre vores robotstøvsuger med fjernbetjeningen eller direkte fra din smartphone.

Hvordan fungerer robotstøvsugeren?

Vores robotstøvsuger har mange smarte indbyggede funktioner, som gør rengøringen smart og effektiv. Med fjernbetjeningen eller Tuya Smart- app'en styrer du, hvornår og hvordan robotstøvsugeren skal gøre rent. Takket være støvsugerens indbyggede trappesensorer behøver du ikke at være bange for at bruge støvsugeren på overetagen. Trappesensorerne forhindrer robotstøvsugeren i at falde ned af trapper og afsatser.

Specielt tilpasset til dit hjem

Med vores robotstøvsuger kan du vælge mellem tre forskellige sugeeffekter og fire forskellige rengøringsmønstre, så støvsugningen bliver tilpasset dit hjem og dine behov.

Robotstøvsugerens forskellige rengøringsmønstre

 • Automatisk rengøring
  I denne funktion optimerer robotstøvsugeren rengøringen ved at skifte mellem de forskellige programmer, indtil støvsugningen er færdig.
 • Punktrengøring
  Et godt alternativ når robotstøvsugeren skal rengøre mindre områder. Så rengør robotstøvsugeren området intensivt i et spiralmønster.
 • Enkeltværelses-rengøring
  Har du et bestemt værelse, der skal gøres rent, benyttes enkeltværelsesrengøring. Robotstøvsugeren støvsuger som normalt, men foretager også kantrengøring, inden den afslutter rengøringen.
 • Kantrengøring
  I denne funktion sørger robotstøvsugeren for, at rummenes kanter bliver grundigt rengjorte.

Hvordan styrer jeg robotstøvsugeren?

Du styrer den enten med den medfølgende fjernbetjening eller via Tuya Smart app'en, som du downloader til din smartphone.

Hvad kan jeg styre fra app'en?

Alle funktioner, der er på fjernbetjeningen, får du også i app'en. Du kan planlægge rengøringer, bestemme sugeeffekt og rengøringsmønstre.

Du kan også se et kort over, hvor støvsugeren har gjort rent, og hvor den befinder sig. I appen finder du også statistik fra tidligere rengøringer.

Kan robotstøvsugeren køre over dørtrin?

Vores robotstøvsuger kan klare dørtrin på 1,5 centimeter. Det betyder, at den kan passere dørtrin, der er op til 1,5 centimeter høje.

Hvor ofte skal jeg tømme robotstøvsugeren for snavs og støv?

Anbefalingen er at tømme den efter hver brug for at få den bedste virkning.

Hvor meget støjer robotstøvsugeren?

Vores robotstøvsuger er lydsvag. Takket være de tre forskellige sugeeffekter, du kan vælge imellem, kan du også vælge, hvor meget robotstøvsugeren støjer.

Kan robotstøvsugerens rengøringsområde afgrænses?

Med den medfølgende afgrænsningsstrimmel på 1 meter kan du nemt afgrænse de områder, som du ikke ønsker at robotstøvsugeren skal rengøre. Du kan også købe en ekstra afgrænsningsstrimmel på 5 meter.

Hvad sker der, hvis robotstøvsugeren sætter sig fast?

Vores robotstøvsuger har ni indbyggede kollisionssensorer, så den kan navigere uden om større forhindringer. Den er desuden udstyret med en gummiliste, som beskytter både robotten og mindre genstande, som den ved et uheld kan støde ind i.  Hvis støvsugeren skulle sætte sig fast, har den en indbygget stemme, der advarer og fortæller dig, at den har sat sig fast.

Hvad sker der, hvis batteriet løber tør?

Efter hver rengøring, eller hvis batteriniveauet er lavt, vil robotstøvsugeren automatisk vende tilbage til sin ladestation. Den indbyggede stemme advarer også om lavt batteriniveau.

Hvordan oplades robotstøvsugeren?

Den oplades i sin ladestation efter hver afsluttet rengøring. Du tilslutter ladestationen til en almindeligt stikkontakt.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.