Smart opbevaring på båden

Smart opbevaring på båden

Ofte er det de små detaljer i ens bådudstyr som man er glad for og det behøver ikke altid være dyrt. Derfor er et besøg hos Biltema det hele værd når båden skal indrettes.

Holder til dåser, kopper og flasker

Når båden gynger lidt, er der behov for et sikkert sted at placere dine dåser eller flasker, så de kan stå uden at vælte. En kopholder er sagen og vi har et par modeller til formålet. Vi har et udvalg af kopholdere i rustfrit stål samt en teak kopholder.

Styr på tovværk og meget andet med en faldpose

Det er vældig praktisk og også forbunden med gode sikkerhedsrutiner ombord at have dækket ryddet, så der ikke ligger tovværk eller andet og roder som man kan falde i.

Tasken kan monteres med sugekopper, men hvis du skal have tungere ting i anbefaler vi at den skrues, bindes fast eller fastgøres med kabelbindere.

Denne fine opbevaringspose måler 37 x 32 x 18 og rummer det meste. Det er ikke bare tovværk er i fokus, da den let kan anvendes til andet bådopbevaring, der ikke skal rasle rundt i båden. For eksempel kan den let anvendes til termokanden, lettere madvarer, kikkert og meget andet. Der er mange muligheder.

Smart opbevaring til de små ting

Mange ting i båden skal altid være lige ved hånden og placeret, så man kan se dem. Denne opbevaringslomme eller opbevaringsnet er uundværlig, når der i cockpittet skal findes plads til de ting der bruges ofte.

Opbevaringslommen skrues fast i rammen og der medfølger plastpropper, der giver en pæn afslutning, så man ikke ser skruehovederne. Lommen er fin til at opbevare handsker, solbriller eller andre småting og forhindrer at det roder rundt i båden eller bliver væk. Perfept ti at holde et ryddeligt dæk.

98170

Opbevaringslomme - Denne praktiske lomme monteres med skruer på plane flader.

Det er vigtigt at holde orden ombord, samt sørge for at drikkevarerne er tilgængelige når vi er tørstige på sejlturen. Er du nysgerrig på hvad Biltema ellers har at byde på, når det kommer an på opbevaring ombord samt komfort? 

Se alt til bådkomfort her

Relaterede artikler

Forårsklargøring af båden

Forårsklargøring af båden

Her lister vi alt du behøver vide for at gøre båden klar til sæsonen.

EVA Teak - populært gulv til både

EVA Teak - populært gulv til både

I denne artikel ser vi på, hvordan man lægger EVA teakgulve og tilpasser det til din båd.

Rengøring af båden indvendig og udvendig

Rengøring af båden indvendig og udvendig

I den her artikel fokuserer vi på rengøring af fendere, teak og vandlinie.