Smart bådopbevaring

Smart bådopbevaring

Ofte er det de små detaljer i ens bådudstyr som man er glad for og det behøver ikke altid være dyrt. Derfor er et besøg hos Biltema det hele værd når båden skal indrettes.

Holder til dåser og flasker

Når båden gynger lidt, er der behov for et sikkert sted at placere dine dåser eller flasker, så de kan stå uden at vælte. En kopholder er sagen og vi har et par modeller til formålet.

Nedenstående model kan monteres med sugekopper på glatte flader, eller hvis du ønsker en mere permanent montering, kan du afmontere sugekopperne og erstatte dem med skruer eller kabelbindere.

Kopholderen måler 21 x 15 cm. og kan opbevare to dåser eller to flasker. Materialet er i solidt kanvas med påsyet kantbånd, der kan holde til lidt af hvert.

950px_body1_opbevaring_paa_baaden.jpg
-Kopholder med plads til to dåser. Den er udstyret med 4 sugekopper, så den kan fæstnes på glatte flader. Ønsker du en mere permanent løsning, kan sugekopperne fjernes og den kan skrues fast eller monteres med kabelbindere – evt. på søgelænderet.


Kraftig kopholder

Hvis du ikke har mulighed for, eller ønsker at skrue en kopholder fast i båden er denne model med en meget kraftig sugekop ideel. Sugekoppen på denne kopholder er yderst kraftig, da den suges fast på underlaget ved hjælp af et greb. Dette greb skaber sammen med sugekoppen et stort vakuum og gør at den sidder urokkeligt fast.

Materialet er hvid plast og den indeholder de fleste flasker og dåser i 33-50 cl.

950px_body-2_opbevaring_paa_baaden.jpg
-Kopholder i hvid plast, med en meget kraftig sugekop på bagsiden.

Kopholderen har plads til to dåser/flasker og sidder godt fast på glatte og lige flader. For eksempel på en glat glasfiberside som på denne båd. Kopholderen har en kraftig sugekop på bagsiden der monteres med et greb, der skaber ekstra sugeevne.

 

950px_body3_opbevaring_paa_baaden.jpg

Styr på tovværk og meget andet

Det er vældig praktisk og også forbunden med gode sikkerhedsrutiner ombord at have dækket ryddet, så der ikke ligger tovværk eller andet og roder som man kan falde i.

Tasken kan monteres med sugekopper, men hvis du skal have tungere ting i anbefaler vi at den skrues, bindes fast eller fastgøres med kabelbindere.

Denne fine opbevaringspose måler 37 x 32 x 18 og rummer det meste. Det er ikke bare tovværk er i fokus, da den let kan anvendes til andet bådopbevaring, der ikke skal rasle rundt i båden. For eksempel kan den let anvendes til termokanden, lettere madvarer, kikkert og meget andet.

 

950px_body4_opbevaring_paa_baaden.jpg
-En stor taske, der kan monteres de fleste steder. Den koster knap 200 kroner hos Biltema.

 

Smart opbevaring til de små ting

Mange ting i båden skal altid være lige ved hånden og placeret, så man kan se dem. Denne opbevaringslomme er uundværlig, når der i cockpittet skal findes plads til de ting der bruges ofte.

Opbevaringslommen skrues fast i rammen og der medfølger plastpropper, der giver en pæn afslutning, så man ikke ser skruehovederne. Lommen er fin til at opbevare handsker, solbriller eller andre småting og forhindrer at det roder rundt i båden eller bliver væk.

 

950px_body5_opbevaring_paa_baaden.jpg
-Denne praktiske lomme monteres med skruer på plane flader