Vælg den rigtige sneslynge

Vælg den rigtige sneslynge

At skovle sne er tungt, tidskrævende og fysisk belastende. Med en sneslynge kan du nemt og nemt rydde store mængder sne på kort tid. Men det er ikke nemt at vide, hvilken model der passer bedst til netop. Hvilken model, du skal vælge, afhænger af, hvor stor din grund er, hvordan underlaget ser ud, og af mængden og typen af sne, der skal ryddes. Her gennemgår vi, hvad du bør overveje, inden du køber sneslynge.

Forskellige typer af sneslynger/snefræsere

Sneslynger kan opdeles i to hovedtyper, ettrinsslynger til mindre, plane overflader, og totrinsslynger til større grunde med skråning eller ujævnt underlag.

Et-trins-sneslyngen - til små og plane overflader

En et-trins-sneslynge er tilstrækkelig til en mindre, plan overflade uden ujævnheder. Hvis arealet er mindre end 100 kvm, kan vores et-trins-sneslynge/elektriske sneskovl være en god løsning. Den er udstyret med børsteløs motor, teleskophåndtag og indstilling af udkastvinklen. Hvis du bor i et villakvarter og har en lille, asfalteret garageindkørsel, er et-trins-sneslyngen afgjort et oplagt valg for dig.

  • Billigere end totrinsslynger
  • Lille og nem at opbevare
  • Velegnet til små og plane grunde
79063

To-trins-sneslynge - til krævende snerydning og store områder

To-trins-sneslyngen er langt den mest almindelige variant af sneslynge. I første trin behandles sneen, og i det andet kastes den bort. Denne variant er kan klare både kuperet terræn, ujævnt underlag og dyb sne. Hvis du bor et sted hvor du har en stor grund, er en totrins-slynge det rigtige valg til dig. Vores totrinsslynger omfatter alt fra en mindre variant med 4-taktsmotor til en kraftigere model med trinløs hastighedsjustering, bælter og en arbejdsbredde på 86,3 cm - og selvfølgelig alt derimellem.

  • Stærkere motor
  • Velegnet til store arealer med megen sne
  • Velegnet til alle underlag

 

Hjul eller bælter

Det normale er, at sneslyngen er udstyret med hjul, men der er også modeller, der har bælter. Disse sneslynger kan klare ekstra krævende forhold og har god fremkommelighed selv på kuperet eller skrånende underlag.

Pas på din sneslynge med regelmæssig vedligehold

For at sneslyngen skal holde længst muligt, er det vigtigt at servicere og pleje den ved at skifte olie før hver sæson. Du kan også dække den over med et beskyttelsesovertræk, når den ikke er i brug.

Samlet og klargjort med Biltema Service

Vil du have hjælp til at samle din sneslynge? Gennem Biltema Service får du din sneslynge samlet og klar ved køb. Tilvalget sker enten under købsprocessen på hjemmesiden eller ved kassen i vores varehuse.

Mere om Biltema Service

Relaterede artikler

Sådan bekæmper du glatføre og rydder din sne i din indkørsel

Sådan bekæmper du glatføre og rydder din sne i din indkørsel

Der er flere metoder til at holde garagens indkørsel og gård fri for is og sne. Vi hjælper dig!

Havekalender - Sådan forbereder du haven til vinter

Havekalender - Sådan forbereder du haven til vinter

I vores havekalender giver vi dig vores bedste tips og råd til, hvordan du forbereder haven på bedste vis inden årets koldere måneder.

Sådan holder du din bil kørende om vinteren

Sådan holder du din bil kørende om vinteren

Få tips til at køre problemfrit igennem vinteren.