Biltema donerer 10 millioner SEK til jordskælvskatastrofen i Tyrkiet og Syrien

Biltema donerer 10 millioner SEK til jordskælvskatastrofen i Tyrkiet og Syrien

Et af Biltema Fondens fokusområder er at yde hjælp i krisesituationer verden over. Jordskælv langs den østlige anatolske plade, der løber gennem Tyrkiet og Syrien, har resulteret i ufattelige ødelæggelser og en akut humanitær situation. Det er en selvfølge for os i Biltema at hjælpe til, hvor vi kan.

Læger uden Grænser er allerede aktive i regionen. Deres operative team arbejder hårdt på at yde øjeblikkelig støtte og vurdere situationen, behovene og for at kunne sætte de rigtige foranstaltninger i gang. Den indledende fase er stadig kritisk, og adgangen til nogle områder er fortsat meget vanskeligt.

For at støtte deres arbejde donerede Biltema Fonden 10 millioner SEK til Læger Uden Grænsers nødfond onsdag den 8. februar. Talsperson fra Biltema Fonden, Adelina Voci, udtaler:

Det er en selvfølge for os i Biltema Foundation at bidrage med hjælp i denne svære situation. Læger uden Grænser har erfaringen og viden til at operere i katastrofeområder for at afbøde den humanitære katastrofe, der lige nu er i gang.

Om Biltema

Biltema tilbyder i dag et bredt sortiment til hele familien inden for kategorierne; Bil/MC, Båd, Fritid, Bolig, Kontor/Multimedia, Byggeri, Bilpleje og Værktøj. I alt tilbyder Biltema mere end 19.000 forskellige produkter. Vores vision er at gøre det økonomisk nemmere for folk at have bil, båd, bolig, værktøj og fritidsartikler af høj kvalitet og dermed skabe en rigere fritid for alle.