Biltema fejrer 60 år med lave priser

Biltema, en af de største detailhandelskæder i Norden, fejrer 60 års jubilæum med at presse priserne ned.

Det hele startede med en indkøbstur til Andorra i 1963, hvor grundlæggeren Sten-Åke Lindholm opdagede, at ekstra lys var markant billigere end i Sverige. Denne opdagelse førte til muligheden for at tilbyde kvalitetsprodukter til meget lavere priser.

Siden da har Biltema fortsat med at udvide, og i dag er der mere end 160 varehuse rundt omkring i Norden. Til trods for denne vækst, har det oprindelige løfte om kvalitet til lave priser altid været fastholdt, hvilket har gjort Biltema til en af de mest elskede detailforhandlere for mange kunder.

"Vi er stolte af den tillid, vi har fået fra vores kunder igennem 60 år, og vi ser frem til at fortsætte med at levere på vores løfte", siger Adelina Voci, vicepræsident for Biltema Sweden AB.

"Biltema har altid været dedikeret til at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til lave priser for at gøre det nemmere for folk at have bil, båd, hjem, værktøjer og en rigere fritid."

Biltema kommer til at fejre sit 60-års jubilæum med en række aktiviteter og tilbud i varehusene i løbet af året. Hold dig opdateret gennem biltema.dk og sociale medier for løbende information.