Biltemas solcelleprojekt er i fuld gang!

Biltemas solcelleprojekt er i fuld gang!

Målet er at installere 1 million kvadratmeter solceller. I øjeblikket er 30 varehuse allerede udstyret og tilsluttet. Hver uge installeres yderligere 4-5 varehuse og lagre.

Installationen af solceller er firmaets mest rentable investering, samtidig med at det tager vigtige skridt mod bæredygtighed.

Biltemas projekt med at installere solceller på varehuse og lagre er i fuld gang. Målet er at installere 1 million kvadratmeter solceller. I øjeblikket er 30 varehuse allerede udstyret og tilsluttet. Hver uge installeres yderligere 4-5 varehuse og lagre.

Takket være hver fuldført installation kan vi markant reducere vores omkostninger til elektricitet. Dette muliggør, at vi fortsat kan presse priserne så lavt som muligt og fortsætte med at tilbyde produkter af høj kvalitet til lave priser.

Vores varehuse er udstyret med jordvarme, og alle har LED-belysning. Dette bidrager til, at vi nærmer os målet om at blive selvforsynende med elektricitet. Gennem disse initiativer arbejder vi mod at blive klimaneutrale.

Dette projekt er et bevis på, at rentabilitet og bæredygtighed kan gå hånd i hånd!” siger Adelina Voci fra Biltema.