Biltema ekspanderer igen: Endnu et nyt kæmpevarehus til Danmark

Biltema ekspanderer igen: Endnu et nyt kæmpevarehus til Danmark

Oven på succesen med åbningen i Roskilde har Biltema nu lagt planer for åbningen af varehus nummer 14 i Danmark. Det er et skridt mod målet om at nå 25 danske varehuse inden for de kommende seks år.

Grunden er udpeget og snart bliver de første spadestik taget. Biltema, der er en af Nordens største detailgiganter, ekspanderer endnu engang i Danmark. For nyligt åbnede Biltema i Roskilde, ligesom byggeriet i Hjørring snart er klart til indvielse – og nu offentliggøres planer om et nyt gigant-varehus i Thisted.

 – Vi har fart på, for vi har jo et mål om at ramme 25 danske varehuse inden for de kommende seks år. Med Thisted-varehuset på plads som nummer 14 er vi godt på vej. Men vi leder stadig efter flere lokationer, for vi har mange åbninger endnu, fortæller Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

Fordobling af varehuse inden for seks år

Biltema Danmark havde i 2018 et overskud på 24,5 millioner danske kroner efter skat og en kundefremgang på 17 procent i forhold til året før. Målet er, at de nye åbninger skal bidrage til en endnu større fremgang.

 Jacob Borring Møller

– Vi har netop leveret omsætningsrekord, men vores mål er at øge omsætningen med yderligere 20 procent næste år. Her er nyåbningerne en væsentlig del af det. For os handler det hele tiden om at komme tættere på kunderne, og vi ved, at vores varehuse tiltrækker kunder inden for en radius af cirka 50 kilometer. Derfor er vi strategiske i overvejelserne om, hvor vi placerer dem – og både Trekantområdet, Midt- og Vestjylland og Aarhus er nogle af de steder, vi lige nu har kig på, siger Jacob Borring Møller.

Det nye varehus i Thisted forventes at stå klart i starten af 2021. Med sine 7.500 kvadratmeter bliver det et af de største Biltema-varehuse i landet.

 – Vi har rykket os meget de senere år, og vi er i dag meget mere end bilprodukter. Med den fart, som vi udvider sortimentet i, kræver det plads til hele tiden at udvide med flere hyldemeter, og derfor vokser vi simpelthen ud af de mindre bygninger. Samtidigt tror vi også, at vi med flere kvadratmeter kan give en endnu bedre kundeoplevelse, fordi der bliver mere luft på gangene og flere inspirations- og udstillingsområder.

Biltema er en af Nordens største kæder af detailforretninger. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk