Smart belysning – styr lyset med et tryk på en knap

Smart belysning – styr lyset med et tryk på en knap

Forestil dig et hjem, hvor du ikke behøver at rejse dig fra sofaen for at tænde læselampen eller stå ud af den dejlige, varme seng, fordi du glemte at slukke lyset i køkkenet. Med belysningen i Biltemas Smarte hjem behøver det ikke længere bare at være en drøm.

Udskift dine eksisterende lyskilder med vores smarte, og oplev, hvor nemt du kan få fuld kontrol over dine lamper. Med et tryk på en knap på din smartphone kan du nemlig nu styre alt lys i dit hjem, så længe belysningen er forbundet til Tuya Smart-appen. Du kan downloade appen gratis fra App Store eller Google Play.

Tuya Smart

Med appen styrer du alt din smarte belysning fra telefonen! 

Læs mere om Tuya Smart

Skræddersy din belysning

Med vores smarte belysning er det dig, der nemt styrer, hvordan lyset i dit hjem skal være. Lad lyset reflektere dit humør, og sæt stemningen ved at justere lysstyrken, som du vil have den. Hvis du er oppe tidligt om morgenen, er det perfekt at have et lidt skarpere lys, der kvikker op. Måske arbejder du hjemmefra og skal kunne justere lysstyrken, så den tilpasser sig dagslyset, så du får det bedst mulige arbejdsmiljø. Valgmulighederne er mange, tænde, slukke, dæmpe og skifte mellem varmt og koldt lys, blot ved et tryk på en knap på telefonen.

60972

Punktbelysning - Har du smukke pyntegenstande i stuen, som du vil fremhæve lidt ekstra? Ret mindre lamper mod dem, og skab kunst i rummet. Du kan f.eks. bruge spotlights eller billedlamper.

60974

Dekorativ belysning - Løft hyggefaktoren i hjemmet med vindueslamper, lyskæder, bordlamper eller levende lys.

60975

Generel belysning - Den generelle belysning vil hjælpe dig med gøremålene i hjemmet og skal lyse kraftigt nok til, at du kan se alting ordentligt. En loftslampe med kraftigt lys er en god mulighed.

Tidsstyring af lyset

Du kan også tidsstyre lyset, så lamperne tændes, når du kommer hjem, eller tændes i vinduerne, når det begynder at blive mørkere udenfor. Selv når du ikke er hjemme, kan du bruge appen til at tænde eller slukke lyset, hvilket kan være værdifuldt, hvis du f.eks. er bortrejst, og du vil have, at det skal se ud, som om du er hjemme. Tidsstyring er også perfekt til natlyset i børnenes soveværelse til at skræmme uhyrerne under sengen væk. Du kan beslutte, at lyset tændes, når de skal sove, og derefter slukkes af sig selv en times tid senere, når de sover sødt.

Vores smarte belysning

I vores sortiment finder du stor variation af belysningsprodukter som gør din hverdag nemmere!

Læs mere om vores smarte produkter inden for belysning

Styr lamperne med stemmen

Ud over at styre lyset med din smartphone kan du også parre din smarte belysning med en stemmeassistent, f.eks. Google Home. Det betyder, at du også kan styre lyset med din stemme! Så du behøver ikke engang at tage din telefon i hånden, men blot bede stemmeassistenten om f.eks. at dæmpe lyset i stuen, for eksempel når du vil lægge dig på sofaen.

Smart belysning har mange fordele, og vi hos Biltema har store forventninger til en lys fremtid, hvor du kan styre dit hjem med et tryk på en knap.

Relaterede artikler

Smart Home hos Biltema

Smart Home hos Biltema

Et smart hjem er udtsyret med teknik som hjælper til i hverdagen - direkte på mobilen! Besøg Smart Hjem hos Biltema.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret

Bliv klogere med tips og tricks, få inspiration og hold styr på de seneste nyheder inden for Smart Home.

Spørgsmål og svar om Smart Hjem

Spørgsmål og svar om Smart Hjem

Vi besvarer de mest almindelige spørgsmål om Smart Home, samt vores smart produkter.