Smart Home hos Biltema

Smart Home hos Biltema

Det, som begyndte så småt med telefonerne, som pludselig blev smarte, har nu spredt sig til flere gadgets i hjemmet, og begrebet Smart Home findes allerede på manges læber og i mange hjem. Men hvad er et smart hjem, hvordan gør man sit hjem smart, og vigtigst – hvorfor?
Et Smart Home er udstyret med teknik for at hjælpe dig i hverdagen – direkte fra mobilen! Men et Smart Home bidrager ikke bare til en nemmere og mere praktisk hverdag, men også højere energieffektivitet og øget sikkerhed.
 
Et smart hjem indeholder smarte produkter. Det kan være alt fra pærer, lamper, sensorer, ventilatorer til kaffemaskiner, robotstøvsugere og forskelligt sikkerhedsudstyr. Alt som har en WIFI-tilslutning, og som kan tilsluttes internettet, regnes som et smart produkt.
 
For nogle er det bare et spørgsmål om at kontrollere belysningen og musikken i deres hjem, mens andre ikke er tilfredse, før hvert hjørne af hjemmet er forbundet med den nyeste teknologi. Hvor mange smarte apparater eller møbler, der er inkluderet i dit hjem, vælger du selv.
 

Produktsortiment hos Biltema

Antallet af smarte produkter på markedet som kan kobles sammen, bliver flere og flere for hver dag der går, og mulighederne er mange. Vi hos Biltema tror på, at et Smart Home er et hjem, som kan automatiseres for at forenkle din hverdag. Derfor har vi samlet forskellige produkter, som kan gøre dit hjem lidt smartere og din hverdag lidt nemmere.
 

Smart belysning

Med smart belysning kan du nemt tilpasse belysningen efter stemning og aktivitet. Planlæg nemt hvornår pærerne skal tændes eller slukkes, ændre lysstyrke, farvetemperatur og farve efter behov og stemning.
 
Udskift dine nuværende lyskilder med smarte, og du kan, foruden at tænde lyset med mobilen, også indstille, hvordan belysningen skal være. Lad lampen i entréen tænde automatisk, når du kommer hjem, eller lad lamperne i vinduet tænde, når mørket falder på og solen er på vej ned. At indrette/pynte med farvet lys har aldrig været nemmere.
 
Hvis du har lyst kan du koble den smarte belysning sammen med en stemme assistent såsom Google Home. Så kan du også styre belysningen med din stemme. Du behøver ikke engang tage fat i telefonen eller fjernbetjeningen. Du beder bare assistenten om at dæmpe lyset, når det er tid til at din yndlingsserie, og så gør assistenten arbejdet for dig.
 

Smarte produkter via Tuya Smart

Smarte produkter hos Biltema er alle kompatible med appen Tuya Smart, som kan downloades gratis fra App Store eller Google Play. Produkterne kan anvendes hver for sig eller kobles sammen med andre produkter.
 
Smart belysning

Smart belysning

Udforsk vores sortiment indenfor Smart belysning.

SE SMART HOME BELYSNING
Smart produkter via Tuya Smart

Smart produkter via Tuya Smart

Læs om mulighederne du får via Tuya-appen og med vores produkter

Tuya og vores smart produkter
Smart Home - Spørgsmål og svar

Smart Home - Spørgsmål og svar

Få svar på hurtige spørgsmål for nemt at komme i gang med dit Smart Home.

LÆS MERE