Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bits

Bitsguide – bitssæt og bitsværktøj til store og små projekter

En bits (Skruebits) er en skruetrækkerspids, der er kort og kan udskiftes. Denne teknologi, der er i stand til at anvende bits på mejsler, bitsholdere, skraldehåndtag og skruetrækkere, har mere eller mindre revolutioneret fastgørelsesmetoderne.

Der findes mange forskellige slags bits på markedet, hvoraf nogle er blevet videreudviklet, baseret på de klassiske riller og stjerneskruer. De mest almindelige er Philips, Track Bits, Torx Bits, Pozidrivbits, bits med lige kærv, Square Bits og ZXN Bits.

Et bitssæt gør dit projekt nemmere

Når du bygger og renoverer, vil forskellige trin og opgaver sandsynligvis kræve forskellige skruer i forskellige størrelser. Ved hjælp af et bitssæt får du adgang til mange størrelser bits, så du kan arbejde uden problemer. Vi har mange forskellige bitssæt, så du kan finde et alternativ, der passer til dine behov, uanset om du arbejder med én eller flere skruestørrelser.

Torx bits – en bits med et godt greb

Torx bits også kaldet Tamperproof, genkender du på det sekskantede skruespor. Med sporet får du et godt greb uden at skulle trykke skruetrækkeren særligt hårdt mod skruen. Det er f.eks. en fordel, hvis du skal skrue, hvor der er lidt plads, hvor du ikke har mulighed for at lægge et hårdt pres med din arm. Biltema har mange forskellige størrelser torxbits, herunder de populære Torx t20 og Torxt30.

Sikkerhedstorx (Torx TR) – en bits til højere sikkerhed

Torx TR er en variant af torxbits. Forskellen er, at Torx TX også har et hul i midten af bitsen. Torx TR skruen har en kontrolstang som skruetrækkeren passer i. Fordelen ved Torx TR er, at den skaber en vis sikkerhed, fordi du ikke kan løsne skruerne med almindelige Torx – bits.

Envejsskruer kan forhindre indbrudstyve

Envejsskruer er lette at skrue i, men meget vanskelige at skrue ud. Skruetypen er fremragende til vinduer, låsehåndtag, dørhåndtag og andre installationer du ikke ønsker at tyven skal kunne skrue af. For at fjerne en envejsskrue kan du ikke benytte en almindelig skruetrækker/fjerner. Du skal bruge en særlig envejs skruetrækker eller alternativt en envejs bits.

Lange bits til svært tilgængelige steder

Skal du skrue et sted, der er svært at nå, hvor du kan ikke kan nå med skruetrækkeren? Så kan en lang bits klare jobbet. Hos Biltema kan du købe bitssæt, der indeholder følgende lange bits:

  • Torx 30-45
  • Indvendige sekskantede spor

 

To tips når du skal bore og skrue

For at skruen kan sidde stramt nok, er det vigtigt, at boret har en lidt mindre tykkelse end skruen. Brug en moderne skruemaskine. De er lette og kraftfulde, hvilket betyder, at du kan arbejde længe uden at blive træt og kan skrue besværlige skruer i fra svære vinkler.

Hvilke bits er velegnede til slagskruetrækkere?

Almindelige bits passer fysisk, men kan ikke modstå slagene fra maskinen. Du har derfor brug for specielle bits, der er tilpasset slagskruemaskiner. De er normalt sorte og har en lidt smallere talje, så stødet fra slagskruetrækkeren lettere kan absorberes.

Findes der bits til gipsvæg?

Ja! Biltema har bits (Philipsbits) til gipsskruer.

Kan jeg købe bits og borsæt?

Ja! Biltema har flere bits og borsæt.

Findes der bits og bitsholdere hos Biltema?

Ja! Biltema sælger mange forskellige bits og bitsholdere.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.