Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg af skruetrækkersæt

Store såvel som små projekter kan kræve skruetrækkere i forskellige størrelser. Ville det ikke være rart kun at skulle hive ét sæt frem, der kan passe til alle de skruer, du støder på?

Det kan du gøre med et af vores 15 skruetrækkersæt, du har at vælge imellem. Heri finder du alt, hvad du skal bruge, når du skal samle dine splinternye møbler, begive dig ud i et nyt hjemmelavet projekt eller noget helt tredje.

Kig med her på siden og find det, du står og mangler.

Vores skruetrækkersæt indeholder forskellige typer af skruetrækkere

15 sæt skruetrækkere kan lyde af meget – og det er det også. Vi har sørget for, at du har noget at vælge imellem, når du skal på jagt efter det perfekte sæt til alle dine projekter.

Vi har både unbrakonøgler, slagskruetrækkere og torxskruetrækkere. Til dig, der blot har brug for et regulært sæt og måske ikke har den store erfaring med skruetrækkere, har vi også et sæt til dig.

Så om du er entusiast eller ej, har vi noget til enhver, der leder efter skruetrækkere.

Lyder det for godt til at være sandt? Så tag et kig her på siden og se med egne øjne.

Alle skal have råd til kvalitet

Går kvalitet og dyre priser hånd i hånd? Nej, siger vi. Vi er af den overbevisning, at vores kunder skal kunne få fat i alle de redskaber, de skal bruge til deres arbejde, fritidsaktiviteter og lignende, til en pris, der ikke overstiger budgettet.

Hos Biltema mener vi, at alle skal have mulighed for at give sig i kast med et nyt projekt eller fikse brugte ting med vores værktøj. Derfor er vores priser skruet sådan sammen, at alle kan få råd til vores produkter.

Det betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at vente på vores tilbudsaviser for at gøre et godt kup. Vi har nemlig lave priser hele året rundt.

Så mangler du et skruetrækkersæt i dit værktøjssortiment, kan du sagtens investere i sådan et allerede i dag.

Tjek vores udvalg ud her på siden eller i vores butikker og find det sæt, du har brug for.

Skruetrækkersæt, der (næsten) holder hele livet

Vores skruetrækkere er solide, holdbare og alt derimellem. De holder i hvert fald længe, og du skal derfor blot investere i dem én gang og så aldrig bekymre dig om det igen.

Vi garanterer mange års holdbarhed.

Få fat i et sæt allerede i dag.

Spørg os til råds, hvis du behøver hjælp

Er du ikke helt ekspert på skruetrækker-området, så fortvivl ej. Vi er en række medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig og rådgive dig.

Det er ikke altid lige nemt at finde det helt rigtige sæt, og det er derfor, vi er her. Kontakt os med det samme, så vi sammen kan finde en god løsning til dig.

Du kan kontakte os per:

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.