Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Momentnøgler og tilbehør

Momentnøglen er uundværlig i hjemmeværkstedet, hvor der arbejdes præcist eller med delikate dele og materialer - eks. carbon, frempind på cyklen, ved hjulskift på bil og mange andre steder hvor man ellers nemt kan overspænde skruer og møtrikker. Momentnøglen benyttes især til køretøjer og motordele.

Biltema har flere typer momentnøgler, toppe, bitfæste og adaptor. Vi har momentnøgler med skraldehåndtagsfunktion, der kan omstilles til både højre- og venstreløb samt ergonomisk håndtag i gribesikkert gummi. Kalibreringscertifikat medfølger.

Hos Biltema finder du momentnøgler med kliklyd/signalanordning samt nøgler med rude til analog visning af det indstillede drejningsmoment. Alle nøgler har en tydelig skala, der viser det indstillede moment. De præcise specifikationer samt manualer og dokumenter kan findes under det enkelte produkt.

Benyt altid beskyttelsesbriller, når du anvender håndværktøj.