Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Opgradér værktøjskassen med lednøgler

Ønsker du at opgradere din værktøjskasse med lednøgler? Så er du kommet til det rigtige sted.

Her hos Biltema tilbyder vi forskellige typer af lednøgler i topkvalitet. Du kan derfor finde et stort udvalg, og priserne er skruet i bund, så du stadig har luft i økonomien.

Læs mere om vores produkter lige her og tøv ikke med at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål.

Hvilke lednøgler kan du få hos Biltema?

Vi sælger både nøgler i sæt, enkeltvis og forskellige typer. Vi har derfor noget, der dækker alle behov.

Vi tilbyder både Unbraco, Torx og pakker med seks nøgler.

Du kan klikke videre her på siden og købe det, der opfylder dit behov eller lede videre efter det produkt, du mangler. Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du ikke kan finde det, du søger.

Faste lave priser

Når du handler i Biltema, er det ikke nødvendigt at kigge langt efter en tilbudsavis. Vi har faste lave priser hele året rundt, hvorfor du altid kan lave et godt køb hos os.

Vi har gjort det til vores mål at tilbyde vores kunder produkter, som alle har råd til. Vi mener, alle skal have mulighed for at realisere både store og små gør-det-selv-projekter.

Dette er vi stolte af at kunne være med til.

Udforsk hjemmesiden og find det du drømmer om til en god pris.

Lave priser og god kvalitet går hånd i hånd

Hos Biltema har vi lave priser, men til trods for det tilbyder vi produkter af høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis, hvorfor du kan være sikker på at finde holdbare og solide produkter hos os.

Det betyder, at det værktøj du får med hjem både er slidstærkt og funktionelt. Så er du klar til at gå i krig med dit projekt.

Lyder lave priser og topkvalitet som noget for dig? Så kan du med fordel udforske vores hjemmeside eller besøge et af vores varehuse landet rundt.

Gør et godt køb – i butikken eller online

Vi tilbyder alt fra værktøjer og fritidsprodukter til reservedele og opladere. Vi er et alsidigt varehus, der tilbyder dig et stort sortiment. Således kan du altid finde noget brugbart i et af vores varehuse eller online.

Vil du ikke lede hele butikken igennem for at finde de ting, du skal bruge, tilbyder vi Køb og Hent. Bestil dine varer online og hente dem i din nærmeste Biltema.

Vores kundeservice besvarer dine spørgsmål

Brænder du inde med spørgsmål til vores lednøgler, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig, så du kan købe det rigtige produkt.

Du kan komme i kontakt med vores kundeservice over telefon på 70 80 77 70 eller skrive via mail på kundeservice@biltema.dk.