Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MultiX - maskinprogram med fælles batteripakke

Gør dine hverdagsprojekter lettere, både inde og ude, med vores MultiX-serie, hvor værktøjerne og maskinerne i de enkelte serier bruger det samme, effektive batteri.
I vores MultiX serie finder du batterier med forskellige spændinger til forskellige værktøjer og anvendelsesområder. Det, der adskiller vores enkelte serier, er antallet af volt på batteriet og dermed dets kraft, samt hvilke værktøjer de passer til. Batteriet kan bruges til flere forskellige værktøjer og maskiner i samme serie, hvilket giver dig en helt ny fleksibilitet.

En stor fordel ved MultiX-serien er, at du undgår de unødvendige omkostninger ved løbende at købe komplette sæt, idet du allerede har batteriet og kun skal købe det rigtige værktøj! MultiX-serien står for kvalitet i form af kraftfulde og effektive batterier og maskiner.

Fordele ved MultiX:

  • Et og samme batteri til flere værktøjer og maskiner. Du kan dermed bruge det samme batteri i din hækkeklipper som i din skruemaskine.
  • Praktiske værktøjer uden ledning, der gør det nemt for dig at arbejde.
  • En billigere løsning, da du ikke behøver at købe komplette sæt med værktøj og batteri.
  • Li-ion-batterierne i serien er kompakte og lette, hvilket gør dem perfekte til håndholdte værktøjer og maskiner 


Vores MultiX-modeller:

  • MultiX Pro Series
  • MultiX 36V
  • MultiX 18V
  • MultiX 10,8V – kommer i butikkerne til efteråret 2021!

Normale spørgsmål om MultiX

Kan man bruge de samme batterier til alt værktøj?

Ja, alle maskiner i de enkelte serier bruger samme batteri, dvs. at 18V-batterierne passer til både MultiX 18V- og MultiX 18V Pro Series, men de passer ikke til 36V-maskinerne og omvendt.

Hvor længe vil MultiX-serien være i jeres sortiment?

Vores MultiX-serie og dens værktøjer og maskiner er et område, hvor vi ser store udviklingsmuligheder. Det er et sortiment, vi vil arbejde på at videreudvikle på langt sigt.

Hvor længe kan jeg bruge mine MultiX-maskiner og -værktøjer?

MultiX-serien er en serie af kvalitetsbatterier, maskiner og værktøjer. Men maskinernes levetid afhænger i høj grad af, hvordan de bruges, og hvordan de vedligeholdes.

Hvor lang er garantien?

Du har 2 års reklamationsret.

Hvordan kan jeg forlænge mine batteriers levetid?

Ved at vedligeholdelseslade batterierne mindst hver 6. måned og opbevare dem rent og tørt, helst ved stuetemperatur. Læs batteriernes manual for at få flere oplysninger.

Hvorfor er det vigtigt, at batteriet holdes rent?

Dermed forlænges batteriets levetid.

 

Hvor lang driftstid har batterierne?

Batteriets driftstid afhænger af mange faktorer, og den er derfor vanskelig at beregne. Den afhænger blandt andet af den benyttede maskine, batteriets antal Ah, hvordan maskinen bruges, hvad den bruges til, den temperatur hvor maskinen bruges, og batteriets tilstand. Hvis batteriet bliver snavset eller fugtigt, kan der opstå krybestrømme, hvilket betyder øget selvafladning og i det lange løb en risiko for skade på batteriet.