Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skæreværktøj - gør arbejdet lettere

Det er værd at investere i værktøj i høj kvalitet. Her på siden kan du finde diverse skæreværktøjer i form af forskellige knive.

Jo bedre en knive du har, desto mere effektiv kan arbejdet blive. Det sparer dig for kræfter og besvær og gør arbejdet overskueligt og sjovt.

Du kan få mere information om det her på siden, hvor du kan få et indblik i, hvilke skæreværktøjer du kan få hos Biltema.

Tag et kig i vores sortiment eller besøg din nærmeste Biltema.

 

Hvilke skæreværktøjer finder du i vores sortiment?

Vi tilbyder over 25 forskellige varer under kategorien skæreværktøjer.

Blandt disse 25 kan du eksempelvis finde:

  • Dolke
  • Universalknive
  • Hobbyknive
  • Håndværkerknive
  • Knivsæt
  • Knivhvæsser
  • Elektrikerkniv
  • Isoleringskniv

Står den kniv, du har brug for ikke nævnt? Fortvivl ej. Ovennævnte er blot et udpluk, hvorfor du med fordel kan gå på udkig i vores varesortiment efter den model, du søger.

Kan du stadig ikke finde den? Tøv ikke med at kontakte os eller spørg i din lokale Biltema. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det rigtige produkt.

Skarpe knive til skarpe priser

Vores knive er de skarpeste på markedet - og det er vores priser også. Vi har en målsætning om at have så lave priser, at alle vores kunder kan være med. Derfor kan du altid gøre en god handel i Biltema.

Vi mener ikke, at størrelsen på ens pengepung skal afgøre, om man har råd til at kaste sig ud i et gør-det-selv projekt - hvad enten det er småt eller stort.

Alle skal have mulighed for at realisere sin drøm, og vi hjælper med billige produkter i høj kvalitet. Så er der ikke længere nogen undskyldninger.

Find det du skal bruge i vores varesortiment til en fast lav pris.

Tårnhøj kvalitet

Når du handler hos Biltema, finder du hurtigt ud af, at vi forhandler varer af høj kvalitet.

Vi vil forsyne vores kunder med gode og holdbare produkter, der tilfredsstiller hver eneste kunde, der handler hos os. Derfor kan du også vide dig sikker på, at kvaliteten på dine varer er i top.

Få fingrene i dit kvalitetsprodukt allerede i dag.

Vores kunder er den højeste prioritet

Vi værdsætter vores kunder. Det gør vi ved at lytte til hver enkeltes ønsker og behov samtidig med, at vi gør os umage med at møde kunderne med en positiv energi.

Vi tror på, at smil og venlighed skaber en uforglemmelig oplevelse for kunden, som giver dig lyst til at komme igen.

Vil du opleve en kundeservice, der er i top, kan du besøge din nærmeste Biltema. Ellers er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Få besvaret dine spørgsmål allerede i dag

Undrer du dig over noget? Eller har du spørgsmål til vores produkter? Så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Vi har en kundeservice, der har styr på vores produkter og koncepter, hvorfor du med fordel kan tage kontakt til den.

Ønsker du telefonisk kontakt, er der mulighed for dette på nummeret: 70 80 77 70. Vil du hellere formulere dig på skrift, kan du gøre det ved at skrive til følgende mail: kundeservice@biltema.dk