Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg af opbevaring til værktøj

Hos Biltema finder du et stort udvalg af smarte løsninger til opbevaring af dit værktøj, som passer i værkstedet, i garagen eller hvor du ellers opbevarer og bruger dit værktøj. Med den rette opbevaring til værktøj får du nemt styr på alt dit værktøj. Se vores store udvalg af værktøjskasser, -tavler, -vogne, kroge og meget mere.

Værktøjskasser til opbevaring af værktøj

En værktøjskasse er helt essentiel som opbevaring til dit værktøj. Du finder værktøjskasser i mange forskellige størrelser og materialer og til flere forskellige formål.

Du kan eksempelvis få en værktøjskasse med alt det nødvendige udstyr, såsom hammer, tænger, skruetrækkere og meget mere.

Hvis du allerede har et fuldt sæt af værktøj eller blot selv vil stykke sammensætningen af værktøj sammen, kan du også få tomme værktøjskasser, som er indrettet helt ideelt til opbevaring af værktøj.

Ligeledes finder du aluminiumskasser, som er tyverisikret med nøglelås for sikker opbevaring til dit værktøj.

Et væld af muligheder med en værktøjstavle

En værktøjstavle er en plade udstyret med en masse huller, der giver dig mulighed for helt selv at udforme opbevaring til værktøj og andre redskaber og materialer efter dit behov og dine præferencer. Du kan eksempelvis hænge kroge, hylder og andet op på din værktøjstavle, så det er en god løsning, når du skal bruge opbevaring til dit værktøj. Du finder værktøjstavler i flere forskellige farver, størrelser og materialer.

Du kan eksempelvis få en værktøjstavle i stål, hvor du nemt kan omrokere i din opbevaring til værktøj, hvis det er udstyret med magneter. Den fungerer også godt, hvis du har et mix af magnetisk og ikke-magnetisk opbevaring til værktøj, da hullerne i stålpladen giver dig mulighed for også at påmontere kroge og små hylder til dit værktøj og værktøjsholdere.

Derudover finder du også et stort udvalg af topholdere, både magnetiske og ikke-magnetiske og med mulighed for at montere dem på væggen, i skabet el.lign.

Smart opbevaring til værktøj med magneter

Magneter og magnetiske beholdere giver dig stor fleksibilitet, så du hele tiden kan omorganisere på din værktøjstavle af stål med magnethylder og andet tilbehør til værktøjstavlen.

Du kan eksempelvis få en magnetbakke i rustfrit stål med en gummibeklædt magnetfod. Gummibeklædningen gør at du nemt og skånsomt kan fastgøre magnetbakken på eksempelvis bilen uden at den får ridser i lakken. Magnetbakken er magnetisk på alle sider, og du kan derfor med fordel bruge den til skruer, møtrikker, søm o.lign., så du ikke risikerer at tabe dem ud over hele gulvet. Det betyder også, at du uden problemer kan vende den på hovedet uden at de falder ud af bakken, og du kan hænge magnetbakken lodret på din værktøjstavle af stål.

Du finder også magnetiske værktøjsholdere til opbevaring til værktøj. Værktøjsholderne kan eksempelvis monteres på væggen i værkstedet eller garagen eller i skuffer og skabe. Du finder dem i flere forskellige længder og størrelser.

Kroge til opbevaring af værktøj og haveredskaber

Du finder også et stort udvalg af kroge i forskellige størrelser, som du kan hænge op i dit værksted. Krogene kan du eksempelvis bruge til at hænge cykler op på væggen med, til haveredskaber, såsom en rive eller en slange, eller som opbevaring til værktøj, som mangler en fast plads.

Du kan købe kroge til værktøjsopbevaring separat, hvor du både kan få enkelt- og dobbeltkroge, men du kan også få et helt krogsæt, som indeholder kroge i flere forskellige størrelser.

Opnå stor fleksibilitet og sikkerhed med en værktøjsvogn

Hvis du har et værksted, kan det være, at du vil have glæde af en værktøjsvogn til opbevaring af dit værktøj og reservedele. En værktøjsvogn er udstyret med hjul, så du nemt kan flytte rundt på skabet efter behov. Du kan få værktøjsvogne med skabe og skuffer, og
du kan udvide din værktøjsvogn med en sortimentskasse.

Med en værktøjsvogn kan du opbevare dit værktøj smart og sikkert. Værktøjsvognen er udstyret med lås, så du nemt kan låse af, når du er færdig med at arbejde i værkstedet, uden at bekymre dig om at uvedkommende har adgang til dit værktøj, som står opbevaret inde i skabet. Låsen fungerer samtidig også som børnesikring, så dit værktøj ikke blot står sikkert og aflåst, men også uden for rækkevidde for børn.

Du finder også en fralægningsvogn, som er udstyret med smarte smårum, kopholder og flytbare opdelingselementer. En fralægningsvogn er den mobile værktøjskasse til dig, som har brug for at have nem adgang til at dit værktøj og udstyr, samtidig med at du skal kunne have begge hænder fri.