Bliv elev i Biltema

Se vores elev video og bliv klogere på uddannelsen.

Velkommen i den blå trøje

Vil du være en del af eliten?

Brænder du for detailhandel og har du ambitioner om, at dit arbejdsliv skal være en succes, så tilbyder vi dig den perfekte start.

Det bliver noget helt særligt, når du trækker i den blå trøje for første gang. Så er det nemlig lykkedes dig at blive elev i Biltema med speciale i kapitalkædedrift.

Vi er anderledes

I Biltema gør vi tingene helt anderledes end andre kæder, og vi har brug for dig, der trives i en hverdag med masser af kundekontakt og selvstændigt ansvar.

82891

Vi tager dig med på en unik rejse i dansk detailhandel. To fantastiske år med gode og hjælpsomme kollegaer, og masser af ny viden om varehusdrift, profil, koncept, personligt salg, økonomi og en masse spændende produkter, som du ikke finder andre steder.

Højere løn

For at tiltrække de helt rigtige kandidater, tilbyder Biltema en højere løn under uddannelsen. Det er da værd at overveje - ikke?

Introduktionstur

Din elevtid starter med en introduktionstur til Biltemas hovedkontor i Slagelse. Her vil du møde eleverne fra de andre varehuse. Du deltager denne dag sammen med din souschef eller varehuschef, hvor ledelsen i Biltema Danmark vil præsentere den virksomhed, som skal danne rammen for din uddannelse de næste par år.

Interne moduler

Ud over den obligatoriske undervisning på handelsskolen er der også interne Biltema moduler. Disse moduler kan f.eks. være drift og administration, kundeservice, varepræsentation og konflikthåndtering. Disse moduler vil foregå som en kombination af teori og praktik i varehuset.

I modulet ”Drift og administration” vil du få et indgående kendskab til vores driftsmanualer og IT systemer. Vi har erfaring med, at dette modul er så effektivt, at du, efter modulet er overstået, faktisk kan være ”træneren” i dit eget varehus.

Selvom det hele foregår på flade fødder er der højt til loftet i Biltema.

Det får du kun i Biltema

Når uddannelsen nærmer sig slutningen, vil du få en meget speciel opgave, som du kun kan få i Biltema. Sammen med de andre elever i Biltema får du ansvaret for et varehus i en uge. I finder selv ud af, hvem der skal være varehuschef, souschef, ansvarlig i kundeservice osv. Der vil naturligvis være instruktører til stede, og de vil sørge for, at du får forskellige roller i løbet af ugen.

71837

Hvordan ser Biltema fremtiden for detailhandlen

Ifølge undersøgelser foregår knap 9 ud af 10 detailkøb via fysiske butikker, og i Biltema tror vi på en lysende fremtid for vores varehuse. Vi ekspanderer hele tiden og målet er minimum 25 varehuse i Danmark.

I Danmark er der lige nu 18 Biltema varehuse og flere er på vej - i norden er der mere end 160 varehuse. Biltemas koncept bygger på at tilbyde et bredt varesortiment for både familier og professionelle kunder til faste lave priser.

SÅDAN BLIVER DU EN DEL AF VORES TEAM

Vi søger elever med opstart pr. 1. august 2024. Når du klikker på ”ANSØG HER”-knappen, kommer du til en oversigt over alle vores ledige elevstillinger.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

 

Ansøg her >>