Bliv firmakunde

Vi har branchens mest gennemskuelige firmaaftale. Altid høj kvalitet til fast lav pris. Ingen uigennemskuelige rabataftaler.

Ansøg om konto / Log ind på Firmaportalen

”Som prisbevidst virksomhed bør man have en Biltema firma-konto”

 • Den signaturberettigede i firmaet kan søge om kredit med MitID og få svar i løbet af få minutter
 • Firmaet kan handle i alle vores varehuse med ét og samme kundenummer
 • Det er nemt at administrere dine firmaoplysninger. Gør det når det passer dig
 • Du kan administrere dine projekter og købsberettigede personer
 • Du har fuld oversigt over løbende omkostninger for projekter, og dine ansattes forbrug af varer
 • Du har altid tilgang til kvitteringsoplysninger og fakturaer
 • Brug streg- eller QR-kode på mobilen for at handle
 • Du kan overgive administrationen til andre i firmaet

Fordele med Biltema Firma-konto

 • 9 varekategorier med mere end 19.000 varenumre – noget for enhver virksomhed
 • Lange åbningstider og god tilgængelighed over hele Danmark
 • Bestil varer på nettet og afhent i varehuset uden ekstra omkostninger
 • Samle indkøb og betale på faktura
 • Ingen omkostninger forbundet med oprettelse af firmakontoen og intet fakturagebyr efterfølgende

Hvis du driver en enkeltmandsvirksomhed eller ikke fik godkendt ansøgningen – ansøg om Biltemakortet, eller kontakt os på følgende mail: bogholder@biltema.com

Med mere end 19.000 varer indenfor 9 varegrupper, har vi i dag et af landets bredeste vareudvalg – og altid faste priser tåler sammenligning med hvem som helst! Højere kvalitet og lave priser – en uovervindelig kombination!

De fleste bilinteresserede ved allerede at Biltema er en pålidelig leverandør af biltilbehør, reservedele og værktøj, men Biltema er meget mere end det.

De seneste år er sortimentet blevet kraftigt udvidet, og denne proces fortsætter. Nu tilbyder vi kontorartikler, forbrugsartikler, data- og mobiltelefontilbehør, maling, byggeriudstyr, cykler, husholdningsartikler, rejseartikler og meget andet.

Vi har kun vores egne varemærker. Vi indkøber store mængder og gerne af mærkevareproducenterne, men du betaler ikke ekstra for ”navnet”. Med udgangspunkt i vores centrallager i Sverige har vi effektiv logistik i alle led, hvilket holder vores omkostningerne nede. I sidste ende er det medvirkende til, at vi kan holde vores lave prisniveau.

Højere kvalitet

Vi efterstræber højere kvalitet på vores produkter. Den enkle tanke bag dette er, at dårlig kvalitet er for dyrt købt. God kvalitet definerer vi således: ”Produktet skal være fejlfrit og svare til kundens forventninger”.
For visse produktområder, som for eksempel værktøj, kan du finde flere valgmuligheder og kvalitetsniveauer. Det højeste niveau, som kendetegnes ved, at produkterne har 10 års garanti, henvender sig frem for alt til professionelle brugere, som bruger værktøjet i det daglige arbejde. Priserne på den topkvalitets værktøj er særdels konkurrencedygtig i forhold til kvaliteten på produkterne.

Produkt tests

Ved levering fra fabrikkerne har Biltema egen kvalitetskontrol af alle leverancer, før de bliver pakket og sendt til Biltemas lager.
At vores varer holder højere kvalitet i forhold til prisen bekræftes også gennem de mange uafhængige tests som gennemføres af uvildige medier. I rigtigt mange tilfælde bliver Biltemas produkter kåret som testvinder.

Hvordan bliver du firmakunde?

Vurdering af ansøgning sker på baggrund af evaluering af flere års drift. Der er derfor en firmapolitik, at der ikke ydes kredit til virksomheder, der har eksisteret under 3 år og en ansøgning vil i nævnte tilfælde blive afvist.

Ansøg om en konto her>>

 

Bestil varerne på nettet – afhent i varehuset!

Vi tilbyder servicen <<Køb & Hent>>, til firmaer i alle vores varehuse!

 

Her kan du som firmakunde bestille ønskede varer på vores Firmaportal og afhente din bestilling i varehuset. Vi pakker varerne og sender en bekræftelse på SMS, når bestillingen er klar til afhentning.

Med venlig hilsen

Biltema Danmark A/S
+45 70 80 77 70
kundeservice@biltema.dk