Lav din egen pakkekalender

Lav din egen pakkekalender

En pakkekalender med små gaver er ikke blot sjov at lave, men udgør også et flot dekorativt bidrag til julepynten. Både børn og voksne elsker pakkekalendere, for hvem ønsker ikke at kunne åbne en ny pakke hver dag i 24 dage?

Hvordan laver du din egen pakkekalender? I vores udgave bruger vi Biltemas armeringsnet som ophæng, og det gør det nemt at hænge pakkerne op med tøjklemmer.

Følg nedenstående trin for at komme i gang. Herefter er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan komme i de forskellige pakker.

Sådan gør du:

1.

Rul beskyttelsespapiret ud på et plant underlag, og læg armeringsnettet ovenpå. Tag beskyttelseshandsker på, inden du begynder at spraye, så du ikke får spraymaling på hænderne.

Spray gitteret med en valgfri Hobbymaling, her har vi valgt mat hvid (38-162). OBS! Spray altid udendørs eller i et godt ventileret rum.

2.

Klip gavepapir i stykker, der passer i størrelsen til pakkerne, og kom pakkerne i sandwichposer, som du derefter kan dekorere med datomærker og anden pynt, f.eks. grankviste.

3.

Her kan du downloade en PDF med datomærker. Filen indeholder en skabelon med 24 datomærker, som du nemt kan udskrive og sætte på dine pakker. Skabelonen er beregnet til Biltemas adresselabels.

65588

Du skal bruge dette:

For at lave en pakkekalender skal du bruge følgende materialer. Nederst på siden kan du se, præcis hvilke af Biltemas varenumre vi har brugt.

Relaterede artikler

5 flotte julekalendere du kan lave selv

5 flotte julekalendere du kan lave selv

Lav din egen pakkekalender og fyld den med gode julegaver. Vi giver dig inspiration til 5 flotte julekalendere som du nemt selv kan lave.

Lav dit eget juleslik

Lav dit eget juleslik

Lav juleknas og is chokolade sammen me dos. Eller prøv cornflakes dyppet i ckokolade. Måske en ny julefavorit?

5 trin til en flot julebelysning

5 trin til en flot julebelysning

Pynt haven med udendørs julelys - det skaber en garanteret julefølelse!