5 stilrene pakkekalendere du kan lave selv

5 stilrene pakkekalendere du kan lave selv

Tiden op til jul er tiden til juleforberelser og hygge. En af disse hyggelige forberedelser er kalenderlavning. Man kan hurtigt blive overvældet når man skal finde på 24 pakker natten til første december!

Det bedste er at gøre det enkelt, og det behøver heller ikke at blive dyrt. Biltema har 19.000 produkter og noget til både store og små, uanset om dine kære og nære foretrækker værktøj eller træningstøj. 

Det første vi skal gøre, er at finde alt det frem vi har brug for. Her snakker vi gavepapir, gavebånd, saks og det vi behøver til at pakke gaverne ind. Det vigtigste er at man lægger lidt arbejde og kærlighed i kalenderen. Nederst på siden har vi samlet en række aktuelle produkter som kan være gode kalendergaver.

65794

Børnekalenderen 

Der skal ikke meget til at lave en fin og stilren børnekalender som løfter julestemningen. Her kan du vælge at kombinere produkter som du tror at barnet kommer til at kunne lide. Det kan f.eks. være plastdyr med 22 dele, eller 5 stk. legebiler som du får til en pris du bliver glad for. 

Den gode nyhed er at du får meget for pengene, samtidigt med at børnene kan lege og hygge sig i timevis.

Vores fulde sortiment af legetøj

Værktøjskalenderen 

Biltema er et eldorado for dem som kan lide værktøj eller gadgets. Værktøjskalenderen kan enkelt laves ved at købe èt værktøjssæt så man kan plukke løse dele ud. Det kan også være mindre tilbehør til maskiner og værktøj, det kan f.eks.  være et bitssæt med 18 dele. Det afhænger af om du har en idé om hvad modtageren faktisk har brug for eller ønsker sig. 

Her finder du alle vores værktøjer

Bilplejekalenderen 

Bilplejekalenderen er også i klassisk Biltema-stil. Her kan du fylde pakkerne med alt fra fælgbørste til læderplejesæt, Ratovertræk og duftfrisker er gaver som passer godt til bilentusiasten. Kig i sortimentet og se om du finder produkter du mener er naturlige at inkludere i bilplejekalenderen. 

Udforsk vores brede sortiment inden for Bilpleje

Træningskalenderen 

Selvom julen ofte er knyttet til god mad og drikke, så har vi flere produkter som er aktuelle til den "aktive" kalender. Der tænkes alt fra ankelsokker, refleks og træningstrusser til fiskebriller og spinnersæt. 
Refleks er vigtig når dagene bliver kortere. Samtidigt er det noget man aldrig tænker på at købe når man er i butikken. Træningstrusserne er værd at prøve, og måske opdager man en helt ny og behagelig måde at træne på med disse? Test og prøv at lave gode gavekombinationer i træningskalenderen. Mulighederne er mange til den aktive pakkekalendermodtager. 

Find julegaver i vores træningssortiment

Familie- og hundekalenderen 

Det er hyggeligt at lave noget sammen. Med familiekalenderen får alle nogle personlige pakker samt fællesgaver og ting man kan gøre sammen. En af pakkerne kan være udendørsbelysning/lyskæder, da hele familien kan gå ud og pynte sammen med lys, og så laver man ting sammen som familie. 

Her kan man til og med vælge at inkludere de firbenede familiemedlemmer og tilføje hundegodbidder eller f.eks. en blinkende refleks. En pakke med tyggepinde er det nemmeste. Fordeler man pindene kan der være pinde til hele december. Det er uanset hvad, værd at tilføje lidt af sortimentet til kæledyr og se om man kan kombinere nogle små gaver her også. 

Pakkkalendergaverne kan puttes i en flettet kurv. Den kan stå på køkkenbordet og inspirere til en lille kalendersamling hver dag. Ellers kan man hænge pakkerne op på en interiørstige. Pynter man med lidt lys, så bliver den ekstra hyggelig. 

Relaterede artikler

Lav din egen pakkekalender

Lav din egen pakkekalender

Vi guider dig i hvordan du selv kan skabe en flot pakkekalender til nogen i familien.

Julegaver til den handy

Julegaver til den handy

Sørg for at en julegave fra Biltema gør den handy gør-det-selv-type glad. Hos os finder du alt indenfor værktøj.

5 trin til en flot julebelysning

5 trin til en flot julebelysning

Pynt haven med udendørs julelys - det skaber en garanteret julefølelse!