Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Legetøj til børn i alle aldre

Spændende og sjovt legetøj til både drenge og piger. Vi har masser af legetøj til børn i alle aldre. Her kan du se vores sortiment af indendørs- og udendørs legetøj, radiostyrede legetøj og legetøjsvåben. Kun fantasien sætter grænser for legen.

Tog, biler og flyvemaskiner

Børn har altid været fascineret af ting, der kan bevæge sig på den ene eller anden måde. Hos Biltema finder du et stort udvalg af tog, biler og flyvemaskiner af forskellig slags. Byg for eksempel en togbane i hele stuen eller på legeværelset. Du kan selv vælge, hvor lang banen skal være eller hvor mange sving og bakker den skal have. Eller drøn rundt med de sejeste biler på legetæppet. Vi har et stort udvalg af legetøjsbiler og du finder bl.a. også radiostyret legetøj, som også legesyge voksne kan være med på.

Leg med “rigtige” ting

Giv dine børn noget legetøj, som minder om de redskaber, de voksne bruger i deres dagligdag. Du kan eksempelvis få en grill, som til forveksling ligner en rigtig mini-grill, men hvor børnene ikke risikerer at brænde nallerne. På den måde kan du nemt holde børnene beskæftiget, mens du selv står og tilbereder jeres rigtige aftensmad. Vær dog opmærksom på, at legetøjet ikke er beregnet til at håndtere rigtige madvarer og tåler ikke høje temperaturer.

Det kan også være, at I skal have fikset noget i huset eller haven, som kræver værktøj eller haveredskaber. Hos Biltema finder du et bredt udvalg af legetøjsværktøj og -redskaber, som børnene kan bruge til at efterligne reparationerne eller havearbejdet med. Du finder eksempelvis en græsslåmaskine, som dit barn kan gå rundt med på plænen og lege, at han eller hun hjælper til med at ordne haven. Legeredskaber som skovle og river kan også bruges i sandkassen eller på stranden og tåler sagtens at rode rundt i mudder, sand og jord med.

Når børnene leger med ting, der ligner “den ægte vare”, føler de sig også mere inkluderet i dagligdagen og det giver dem en god fornemmelse for de pligter, der venter dem i voksenlivet.

Kreativt legetøj og indendørs aktiviteter

Når vejret ikke er til at være ude, er det jo rart, at der også findes masser af indendørs aktiviteter. Hos Biltema finder du et stort udvalg af forskellige redskaber til kreative aktiviteter, såsom ler, perler og tegneleg.

Du kan eksempelvis få dekorationsler i mange flotte farver, som du kan forme på alle mulige sjove måder. Er du glad for farver, kan du selvfølgelig også finde en masse tegneredskaber som eksempelvis farveblyanter, penne og tegnepapir. Og hvis I vil have styrket finmotorikken, kan det være, at I skal finde perler og perleplader frem.

Kreativt legetøj har den fordel, at det kan aktivere både børn og voksne og ofte også tilpasses børnenes alder.

Udendørs legetøj

Udfold dig med aktiv og sjov leg i det fri med udendørs legetøj. Udendørs legetøj er designet og bygget til at blive brugt ude. Det er lavet af materialer, som tåler mere end det meste indendørs legetøj gør, fordi det skal være modstandsdygtigt over for fugt, høje og lave temperaturer, samt forskellige slags terræn, som eksempelvis græs, sand og fliser.

Aldrig for gammel til at lege ude

Meget udendørs legetøj som eksempelvis gynger, badedyr og kælke, bliver man sjældent helt for gammel til. Du kan få gynger til børn i alle aldre, og har du et gyngestativ i haven, kan du nemt skifte gyngerne ud, som børnene bliver ældre. Badedyr findes ligeledes i mange forskellige størrelser, farver og udformninger, så der er noget for enhver smag, som I kan bruge i jeres egen pool i haven eller tage med på stranden. Når det bliver vinter, er det bare med at få det bedste ud af snevejret! Med kælke og slæder af forskellig slags kan I suse ned ad bakkerne for fuld fart.

Få legetøj til det rette alderstrin

Børn udvikler sig hele tiden og det gør de især gennem leg. Derfor er det også vigtigt, at de hele tiden har alderssvarende legetøj, så de fortsat kan blive stimuleret gennem deres leg.


Hvilken slags legetøj skal jeg vælge til mine små børn?

Når dine børn er helt små, i alderen 0-2 år, får de rigtig meget ud af at lege med legetøj i flotte farver og sjove former. Her er det især vigtigt, at legetøjet ikke indeholder små dele, som kan sluges. Det skal helst være simpelt og kunne tåle at blive suttet på og smidt med. Helt små børn er nemlig glade for at smage på alting og putter gerne deres legetøj i munden. Samtidig bliver de også nemt distraheret af det, der sker omkring dem, så legetøjet skal også kunne tåle og blive tabt på gulvet flere gange.

Hvad for noget legetøj skal jeg vælge til mine store børn?

Når dine børn bliver lidt større, begynder de også så småt at vise interesse for mere avanceret legetøj og kan begynde at lege med legetøj, der indeholder mindre dele. Her kan de især blive interesseret i legetøj, som kan bygges med eller hvor de kan skabe lege, hvor de kan lege sammen med andre børn også.

Jo større børnene bliver, desto mere avanceret må deres legetøj også godt være. Hvis du er i tvivl om, hvilket alderstrin et stykke legetøj egner sig til, kan du altid læse aldersmærkningen på legetøjet, inden du køber det.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.