Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En frisbee giver mange muligheder

Er du stadig på udkig efter en sjov træningsform? Mangler du underholdning til ungerne, når de leger i haven? Eller har du brug for et kasteredskab til hunden på den daglige gåtur? 

En frisbee giver dig mange muligheder, for det sjove lege- og træningsredskab kan bruges på vidt forskellige måder.

 Vi er stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg, der både kan bruges til træning og leg. Blandt vores produkter finder du modeller i flere former, farver og størrelser, så du kan være sikker på at finde præcis den variant, du har brug for. 

Søger du efter en type, der kan anvendes til det populære Ultimate, har vi naturligvis også det på lager.

Sjov træning til store og små

Jeg griber den! Kan du høre dig selv råbe det, mens du jagter den flyvende tingest gennem haven? Vi har alle sammen oplevet, hvordan discen var hurtigere end kroppen. Den kan nemlig være svær at gribe, og du får brug for dit bedste boldøje, når du sætter i spurt.

Netop derfor er en frisbee et perfekt træningsredskab, der aktiverer både store og små. Den fylder ikke meget og kan derfor nemt pakkes med i tasken, når turen går til stranden en varm sommerdag. 

Vælger du en model i plastik, tåler den endda vand, så den kan komme med i havet.

Skøn underholdning i sommerhaven

Den flyvende disc er også skøn underholdning til de varme sommerdage i haven. I vores sortiment finder du mange størrelser og farver, så du har rig mulighed for at vælge et udseende, der passer til dine præferencer.

Jo større en model du vælger, jo nemmere er den at gribe. Skal børnene lege med, er det oplagt at vælge en stor variant, så selv de mindste kan få glæde af legetøjet.

Tag også den skønne underholdning med, når turen går til sommerhuset, udlandet eller besøg hos venner og familie. Discen er altid genstand for gode grin og sjove oplevelser.

På tur med hunden

Det er ikke alle hunde, der er begejstrede for bolde, men en flyvende disc er altid en succes. I vores sortiment kan du finde flere muligheder, der kan underholde hunden, når I er på tur.