Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sandkasse – hiv stranden hjem i haven

At lege og slippe fantasien løs har ingen alder. Det samme gælder for en sandkasse, som er sted for både leg, læring og stimulering.

Gå på opdagelse i Biltemas udvalg af sandkasser her på siden. Her kan du finde det perfekte spot til haven eller terrassen, hvor du og hele familien kan samle jer om kreativ leg og hyggeligt samvær.

Få det bedste med dig fra stranden med et sandmekka i haven, hvor dit barn kan slippe fantasien løs med leg og læring i sandet.

Den perfekte underholdning til børn

Leg og læring overlapper ofte hinanden, særligt når det gælder de mindre aldersgrupper. Her fører den ustoppelige og inspirerende nysgerrighed ofte til nye erkendelser for de små – og særligt i miljøer, hvor de får lov til at slippe sig selv og fantasien løs.

Og hvor kan det bedre lade sig gøre end i sand?

Leg og læring i én kasse

Giv dit barn de bedste betingelser for at udfolde legen og bruge sanserne. Sand er et af de bedste miljøer at lege i, fordi det både er finurligt og formbart og derfor giver rig mulighed for kreativ udfoldelse.

Her kan de små barnehænder både forme, grave, rive, bygge, føle og meget mere. Altsammen aktiviteter, der er med til at stimulere og inspirere dit barn. Kassen er et sandt paradis for både leg og læring, hvor du kan give dit barn de bedste forudsætninger for at udvikle sig og have det sjovt imens.

Praktisk til hjemmet

Er du vild med praktiske løsninger til hjemmet, som enten kan opfylde flere funktioner eller pakkes væk, når der er brug for mere plads?

Hos Biltema er vi leveringsdygtige inden for smarte produkter, som er tilpasset dagligdagens travlhed og gøremål. Det går igen på tværs af alle vores produktkategorier, hvilket derfor også gælder, når du kigger i vores udvalg her på siden.

To-i-en-sandkasse

Vi forhandler eksempelvis varianter, der kan benyttes til flere ting.

Få alle glæder ved stranden samlet i ét produkt. I vores sortiment kan du blandt andet finde en udgave, der både kan fyldes med sand, men også egner sig som et lille bassin, hvor de små kan blive kølet ned på hede sommerdage.

Så kan du skabe din egen lille strand i baghaven på den ene eller den anden måde og fylde den med enten vand eller sand ud fra behovet.

Fri adgang til leg

Bor I langt fra legeplads eller strand, så I derfor ikke har sand inden for rækkevidde? Eller er du blot interesseret i, at dit barn har fri adgang til sjov leg udendørs?

Når du investerer i en af vores varianter her på siden, kan dit barn slippe fantasien løs i baghaven ved at bage kager, bygge slotte, grave huller eller køre sand rundt på en legetøjsbil.

Mere avanceret behøver det ikke være for at underholde dit barn i timevis. Så kan du også selv gå og ordne praktiske ting i hjemmet eller læne dig tilbage, mens du holder øje med dit barn.

Køb dit barns nye yndlingsbeskæftigelse for få kroner

Hos Biltema er vi stolte af at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til små priser. Her kan du købe en sandkasse i høj kvalitet til en skarp pris.

Hvilken variant vil du glæde dit barn med, så der er fri adgang til masser af sjov og leg?