Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Havelegetøj – hiv legen med udendørs

Er dit barn vild med at brænde krudt af udendørs og lege i naturen?

Så er der masser af gode muligheder og aktiviteter at hente her på siden. Hos Biltema forhandler vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som både skaber glæde hos store og små.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af havelegetøj og spændende legeredskaber til børn, som både kan bruges på græsplænen, asfalten og i sandet. På den måde kan du stimulere og underholde dit barn, uanset hvordan din boligsituation ser ud.

Slip fantasien løs med legetøj, der både lægger op til leg, læring og kreativ udfoldelse. Oplev vores spændende sortiment og få dit barns nye yndlingslegetøj hjem allerede i dag.

Legeaktiviteter uden aldersbegrænsning

De fleste lege har ingen alder. Det gælder også dem, der foregår udendørs. Her er der intet loft for legens og kreativitetens udfoldelse.

Det har vi ladet os inspirere af i vores sammensætning af legeredskaber til udendørs brug. I vores udvalg kan du finde legetøj, der indbyder til leg i alle aldre og på tværs af aldersgrupper.

Lad lillesøster og storebror finde hinanden gennem legen med sæbebobler, eller lad dit barn og en legekammerat udsmykke vejen med farverige asfaltkridt. Vores legetøj lægger op til masser af fælles leg med kammerater eller søskende, hvor børnene kan hygge sig sammen udenfor.

Gør praktiske gøremål i haven til en leg

Hvorfor ikke kombinere leg og praktiske opgaver, så det søde overgår det sure?

I vores sortiment kan du købe en vandkande og et havesæt til dit barn, så havearbejdet kan blive en aktivitet for hele familien. Så kan I være fælles om havearbejdet, mens I nyder hyggeligt samvær og sjov med hinanden.

Giv dit barn en følelse af at hjælpe til, mens legen står på. Blandt vores udvalg kan du også finde en plæneklipper og trillebør i legetøjsudgave, så dit barn kan føle sig som en lille behjælpelig gartner på sidelinjen.

Legetøjet kan holde dit barn beskæftiget, så du kan få havearbejdet klaret, men kan også bidrage med en fællesskabsfølelse, fordi I som familie samles om en aktivitet i haven.

Tag dit barn ud i naturen

Det kan nogle gange være svært at lokke sit barn med ud i naturen og væk fra alt det spændende legetøj og elektronikken indendørs. Udendørs legeredskaber er nøglen.

Når først dit barn har fået øjnene op for legetøjets potentiale, kan de mest simple redskaber faktisk ende ud i lige så gode og sjove lege. Her kan fantasien og kreativiteten for alvor blive sluppet løs, fordi barnet selv kan diktere legen og lade sig inspirere uden for mange inputs fra anden stimuli.

Udnyt det gode vejr

Der findes ikke noget bedre end at nyde vejret udendørs, når solen titter frem, eller sommervarmen forkæler os.

Udnyt muligheden, mens den er der. Saml hele familien udendørs i haven, på terrassen eller et andet dejligt sted, og lad dit barn hygge sig med legetøj, der sagtens kan tåle at blive beskidt eller få et par slag uden at gå i stykker.

Bestil dit barns nye havelegetøj til udendørs brug

Er tiden inde til at nyde det gode vejr i haven eller tilbringe en hyggelig stund på legepladsen?

Bliv klar til en sjov dag med legetøj til udendørs brug. Biltema har noget for alle aldersgrupper, så du kan underholde dit barn udendørs

Bestil det nyeste havelegetøj fra Biltema allerede i dag.