Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Køretøjer til børn, der elsker fart og tempo

Er dit barn vild med biler, traktorer eller andre køretøjer?

Så vil et af disse elkøretøjer til børn med garanti vække stor begejstring og smil. Vi garanterer, at dit barn ikke vil kunne få armene ned, når de først har prøvet kræfter med et af køretøjerne.

Her er timevis af sjov og underholdning kogt ned i et køretøj. Har dit barn et yndlingskøretøj i form af enten scooter, traktor eller bil, kan du finde det i miniatureudgave blandt vores sortiment. Så kan dit barn få drømmene opfyldt ved at få sit helt eget.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af køretøjer til børn her på siden, og anskaf den variant, som vil hitte hos dit barn.

Lad glæden accelerere med fuld fart

Sammenligner du dit barns glæde ved et af disse køretøjer med dets hastighed, er der ingen tvivl om, hvad der vinder.

Vores legetøjsbiler kan i gennemsnit maks ramme en hastighed på 3 kilometer i timen – så der er fuld kontrol over dit barns sikkerhed. Derfor vil dit barns glæde over legetøjsbilen med garanti accelerere med langt større fart og gøre selv den mest nysgerrige og eventyrlystne vildbasse begejstret.

Et elkøretøj til den lille motorbølle

Har dit barn altid haft en forkærlighed for biler?

Så vil en eldrevet legebil markere sig som den bedste gave. Overrask dit barn til fødselsdagen, eller når den står på ekstra forkælelse i hverdagen. Så er der lagt op til timevis af sjov leg og underholdning udendørs.

Dyt, båt og tril afsted, mens du følger med på sidelinjen. Det kræver blot et step på speederen, og så kan dit barn ellers lege en lille fartbølle i egen bil, traktor eller andet favoritkøretøj.

Køretøjer til børn – få dem til billige priser

At købe en bil kan hurtigt blive en dyr affære. Men hos Biltema kan du købe dit barns egen miniaturebil for billige penge og skabe stor glæde.

Gå på opdagelse i det store udvalg her på siden – og lad dit barns tidlige motordrømme blive til virkelighed.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.