Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vandlegetøj til store og små

Elsker du at lege med vand? Eller kender du en, der gør?

Vandpjaskeri og lege med vand kender ingen aldre. Glæd dit barn eller dit eget indre legebarn med vores vandlegetøj, som lægger op til timevis af sjov og spas for billige penge.

Gør sommerdagen endnu vildere med en klassisk vandkamp med vores vandpistoler, eller slæng dig i poolen på en af vores luftmadrasser. Få dine nye favoritter hjem, så du kan nyde sommeren i fulde drag.

En sommerstund lige efter bogen

På en varm sommerdag er vand på den ene eller anden måde en selvfølge – enten når du slikker sol på en luftmadras i poolen, eller når du giver den gas på en glidebane på græsplænen.

Uanset hvordan du foretrækker at tilbringe de varme timer, ligger vi inde med produkter, der understøtter enhver vandaktivitet. Sommeren skal udnyttes, når den er her, og det får du de bedste betingelser for, når du surfer dig igennem vores store udvalg her på siden.

Forkæl dig selv med:

  • Et maske og snorkelsæt
  • En badering
  • En flydende lænestol
  • En vandpistol
  • En badebold
  • En fiskestang

Listen er meget længere, men det er blot et udpluk af de ting, du kan finde her på siden og hygge dig med i sommersolen.

Vandlegetøj og -aktiviteter til de mindste

Udover at tilbyde et hav af sjove figurer og forskellige badedyr, som du kan give den gas med i poolen, har vi også noget for de helt små.

Find bade- og legeringe i vores udvalg, så de mindste vandhunde også kan få sig en dukkert med hele familien. Vi forhandler også forskellige svømmevinger og babybåde, så sikkerheden er i top.

Tag hul på løjerne – og gem dem nemt væk igen

Det helt geniale ved badedyr er det oppustelige design. I løbet af få minutter har du et vandlegetøj, som kan beskæftige dig eller dit barn i timevis – og lige så hurtigt kan du pakke det væk igen, uden det fylder hele skabet. Det må siges at være nemt.

Tag badedyr med i poolen eller på stranden. Mens dit barn pjasker rundt på sit nye yndlingsdyr, kan du selv slænge dig på en af vores behagelige luftmadrasser.

Hold øje med dit barn, mens du nyder livet på en lækker luftmadras med nakkepude. Oppustelige produkter er i den grad for alle aldersgrupper – store som små.

Markedet billigste priser på timevis af leg

Sjov og underholdning time efter time behøver ikke koste dig en formue. Faktisk kan selv de mest simple og beskedne ting holde børn beskæftiget i timevis og give anledning til sjov og læring på samme tid.

Hvornår skal dine sommerlege begynde?

Gå på opdagelse i det store udvalg af vandlegetøj her på siden, og bliv klar til sommerens bedste grin og festligheder.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.