Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sandlegetøj, der stimulerer fantasien

Er du vild med at tilbringe en dag på stranden med hele familien? Og mangler dine børn noget at rive i, mens I er afsted?

Riv, byg og form i sandet med sandlegetøj fra Biltema. Her kan du finde spandevis af leg og sjov i sandet og give dine børn den bedste dag ved stranden - eller sandkasselegetøj til sandkassen derhjemme.

Tag et kig i det store udvalg her på siden, og få et komplet sandsæt hjem til fuld underholdning og leg ved vandet.

Få leg, læring og stimulering med i spanden

Det mest beskedne og enkle legetøj er ofte det, som hitter allermest hos de små. Her kan de selv udfolde kreativiteten og give sig i kast med lege, der opstår ud fra deres egen fantasi. Og hvad er bedre end at lade det ske i sandet, når I er afsted på tur?

Få underholdningen til de små i hus, når I er på stranden. Sand er sjovt og finurligt for børn at lege i, og det bliver endnu mere spændende med strandlegetøj, hvor børnenes sanser kan blive stimuleret og udfordret.

Giv dine børn de bedste minder på stranden med sandlegetøj

Hvem husker ikke glæden ved at kunne sætte den sidste finger på et sandslot eller en sandskulptur, som har været undervejs i timevis?

Giv den fornøjelse videre til dine børn. At bygge sandslotte på stranden frembringer hos de fleste en nostalgisk følelse, som typisk bunder i stor glæde og tilfredshed ved at udrette noget selv.

Lad dine børn få samme chance for at skabe uforglemmelige minder ved vandet og bygge deres livs sandslot. Og mon ikke du får lyst til at give en hånd med og dele glæden og samværet med dem?

I vores udvalg kan du finde strandsæt, som indeholder flere skovle og river. Du kan også klikke legetøjsspande hjem, så I kan bygge høje tårne og sandslotte i flere lag. Så er der med garanti dømt hygge på stranden, hvor du og hele familien kan samles om et fælles, sjovt og kreativt projekt.

Underholdning til alle aldre

I vores udvalg her på siden kan du finde strandlegetøj til alle aldre, store som små.

Har du de helt små med på stranden, kan du blandt andet finde små køretøjer, som de kan hygge sig med under parasollen i skyggen. Er tiden inde til at køle af med en dukkert, kan I tage et legetøjsskib med ud i vandet, så dit barn både kan føle sig tryg med en velkendt ting og underholdt imens.

Legetøj til alle steder med sand eller vand

Er kursen ikke sat mod stranden, men en helt anden lokation?

Vores legetøj kan også skabe stor glæde andre steder end ved vandet. Tag det med dig, når udflugten går til legepladsen, hvor der er en stor og dejlig sandkasse. Her kan det i den grad også blive brugt og forvandle en stor, kedelig sandkasse til det rene paradis for leg og stimulering.

Har du svært ved at lokke dine børn i badekarret, kan det også bruges som distrahering og underholdning undervejs i badet. Ikke alle børn er lige vilde med at komme i bad, men legetøjet kan i den grad gøre det til en sjov fornøjelse – også for de voksne, som nu kan læne sig tilbage undervejs.

Få leg og læring til en billig pris

Hos Biltema kan du få timevis af god underholdning til børn til små priser. Her kan alle pengepunge være med, så du og hele familien kan få en sjov stund sammen, uanset hvor turen går hen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.