Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Udendørs legetøj

Købsguide til udendørs legetøj – sjovt udendørs legetøj til alle årstider

Børn i voksealderen har brug for en daglig dosis sollys. Derfor er det perfekt at give dem udendørs legetøj til leg ude i haven. Hos Biltema finder du både sommerlegetøj og vinterlegetøj til den udendørs leg, som børn elsker. Men hvad skal man tænke på, når man køber udendørs legetøj til børn?

Sådan vælger du det rigtige udendørs legetøj til dit barn

Udendørs legetøj kan være lige så sjovt, som det er lærerigt. Er du på udkig efter spændende udendørs legetøj, der kan holde dine børn beskæftiget i timevis? Så finder du det, du søger, i vores udvalg af legetøj og spil til udendørs brug. Vores sortiment omfatter blandt andet gynger, sandlegetøj, udendørs spil, vandlegetøj, sæbebobler og kridt. Ganske enkelt alt, hvad børn har brug for til sjov og udfordrende udendørs leg.

De forskellige produkter er designet, så børn kan bruge dem på en sikker måde. Når det er sagt, bør du altid holde et vågent øje med dit barn, ikke mindst når det kommer til vandlege. Når det gælder vandlegetøj og andet udendørs legetøj til brug om sommeren, kan børn både bruge dem på stranden og derhjemme.

Udendørs leg for hele familien

Vores brede sortiment indeholder ikke kun udendørs legetøj til børn. I kan også finde sjove familiespil til udendørs brug. Så saml familien til et spil kongespil eller kubb, have-yatzy, mikado, tal-kongespil, tal-kubb, boule, petanque, kroket, eller kæmp mod hinanden i et sjovt ringspil. Vi lover jer mange gode grin sammen.

Sådan fremmer udendørs legetøj dit barns udvikling

Det er vigtigt at opmuntre børn fra en tidlig alder til at betragte udendørs leg som en sjov aktivitet. Det gøres naturligvis lettest ved hjælp af sjovt udendørs legetøj, der holder barnet beskæftiget.

Udendørs leg handler mere om at udforske og have det sjovt end at sidde og kigge på en skærm. Leg med udendørs legetøj gør børn sundere og udvikler deres fantasi, motorik og kognitive evner. Og som alle forældre ved, er der visse fordele ved at lade børnene køre sig selv trætte gennem udendørs leg.

Ofte stillede spørgsmål om udendørs legetøj

Hvorfor skal man have udendørs legetøj?

Med sjovt legetøj til udendørs leg kan børn og voksne lege udendørs i stedet for at sidde indendørs.

Hvordan opbevarer man bedst børns udendørs legetøj?

Du kan opbevare dine børns legetøj udendørs i en opbevaringskasse eller i garagen eller skuret.

Hvad er det udendørs legetøj lavet af?

I vores sortiment finder du både legetøj i træ og plast (PP-plast og PA-plast). Du kan finde yderligere oplysninger om legetøjets materialer i den tekniske specifikation for hvert enkelt produkt.