Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Udendørs legetøj

Udendørs legetøj stimulerer både små og store børn og er godt for motorik og udvikling - men først og fremmest er det sjovt! Børn har slet ikke så meget tid og muligheder for at lege frit nu som tidligere. Derfor er det vigtigt at give dem nogle gode muligheder for at lege i deres fritid. Kommer de udenfor og får bevæget kroppen, er det bare bonus. Børn leger for at lære, øve sig motorisk og mentalt og forstå sig selv og verden omkring dem. De leger allerbedst, når der er nogle gode rammer for at lege. De gode rammer skaber man med godt legetøj og gode legeområder. 

Det bedste udendørs legetøj

Det er ikke lige til at sige, hvad der er det bedste udendørs legetøj - for børn leger forskelligt og har skiftende interesser. Man kan også sige at det bedste udendørs legetøj er det, som børnene leger med. Forskelligt legetøj passer forskellige aldre og stimulerer barnet på forskellige måder. Det vigtigste er sådan set at du køber legetøj i gode materialer, der kan tåle at blive brugt udendørs. Er legetøjet til helt små børn under tre år, skal det heller ikke have små løsdele, som barnet kan pille eller bide af og komme til at sluge. Alt legetøj i Biltema lever op til de fælles sikkerhedsstandarder, der er fastsat inden for EU.

Klassisk udendørs legetøj

Der findes meget smart, nyt legetøj, men en del af klassikerne er netop blevet klassikere, fordi det simpelthen er godt legetøj, der opfordrer til sjove lege og bevægelse. Hulahopring,  hoppebold, sjippetov, stylter og sæbebobler kender alle, og her kan mormor også være med og vise hvordan hun legede, da hun var barn.

Børnehjørne med udendørs legetøj

Til den fælles gård i byen, i villa- og parcelhushaven eller beboerforeningens fællesområder er et børnehjørne alletiders. Her er plads til børnene, og de kan lege frit uden at der hele tiden kommer en voksen og forstyrre lige når man leger bedst. Et underlag af sand, græs, eller træflis sikrer at barnet ikke slår sig for hårdt og en afmærkning viser hvor børneterritoriet går til. Legeudstyret bør stilles op med god plads imellem, så der ikke er fare for at gynge eller vippe ind i andre børn, der leger. Gynger, rutchebane, vippe, haveudstyr, sandkasse og alt, der hører til, finder du hos Biltema. 

Udendørs legetøj til sandkassen

Sandkassen er også en klassiker - uanset om I har en derhjemme, besøger den lokale park eller tager på stranden, er sandlegetøj alletiders underholdning til mange timer. Til strandturen (eller badebassinet)  har vi også en masse andet sjovt legetøj. Du finder en masse skægt oppusteligt badelegetøj, svømme- og snorkeludstyr, vandpistoler, og alt mulig andet fis og ballade til en sjov dag med vand og sand.

Aktiv udenfor

Skal I have gang i kroppen, er der meget udendørs legetøj, der nok skal klare den sag. Bolde i forskellige størrelser, et sæt stangtennis, et fodboldmål og ketchere til havespil skal nok få gang i blodomløb og røde kinder.

Udendørs legetøj til voksne

Selvom hverdagen er blevet mere presset for mange familier, er voksne faktisk blevet bedre til at lege - både selv og med deres børn. Det er mere accepteret at leg og spil er sjovt og afstressende og at voksne også gerne må lege. Meget udendørs legetøj egner sig ekstra godt til at lege sammen på tværs af aldre og generationer. Det kan også bruges til fælles leg, når der er havefest eller fødselsdag - uanset om gæsterne går i fjerde klasse eller er i fyrrerne.
Klassiske havespil som kroket, kongespil, boule og bowling er sjovt for mange aldre - man kan lave konkurrencer med turneringer eller bare spille frit. Rundbold får mere gang i bevægelsen og kræver lidt mere plads. Skal hele festen aktiveres, kan en tovtrækningskonkurrence være sagen. Her skal der bare fordeles store og små jævnt på hver side, så alle har en chance. Eller måske er det netop ekstra sjovt med drenge mod pigerne eller børn mod voksne? Dem, der vinder, får kage først!

Flyvende legetøj

Tænk hvis man kunne flyve - det har de allerfleste børn (og nok også en del voksne) drømt om. Leg med aerodynamik og luftens helte med frisbee, modelflyvere og meget andet legetøj, der er skabt til luftrummet.

Fuld fart fremad!

Så skal der fart på! Uanset om  ungerne er til skateboards eller en bil, de helt selv kan  køre rundt på, er det sjovt at køre rundt, samtidig med at deres rumlige sans bliver stimuleret. Prøv at lave en forhindringsbane eller en trafiklegeplads, hvor man kan øve sig på trafikreglerne.

Udendørs legetøj til vinteren

Der er ingen grund til at blive indenfor, bare fordi det er vinter - tværtimod. Biltema har også legetøj til vinterbrug. Her finder du mange forskellige kælke til både de helt små, der mest skal trækkes rundt og til de større, der skal tage vilde ture ned ad nabolagets største bakke igen og igen. Her finder du også andre gode sager til vinterens leg - selvom sne sig selv er et udmærket legetøj, der kan bruges til borge, sneboldkamp og en masse andet sjov.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.