Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Indendørs legetøj

Indendørs legetøj til sjov og ballade, hygge, kreative sysler og lange eftermiddage. Legetøj stimulerer børn motorisk og udvikler dem mentalt. Børn opdager verden gennem leg og legetøj, der hjælper dem til at forstå hvordan verden er skruet sammen.

Dukker og dyr

Så er der legetøj til den klassiske mor, far og børn, dyr til zoopasseren, bondegården eller dino-jægeren.
Du finder en masse søde dukker med tilbehør, så dukke kan klædes af og på, og baby kan puttes, mades, bades og gås tur med. Her er alt hvad dukkeejerens hjerte kan begære.
Vi har en række søde, sjove og farlige dyr til en bred aldersgruppe. De fleste er i solid plastik, mens nogle er med batteri og bevægelige dele.
De bløde, søde plysdyr er vaskbare med broderede øjne, så ingen løsdele kan komme på gale veje.

Husholdning og værktøj

Få flere af de hjemlig pligter klaret sammen med husets mindste beboere. Her finder du små kopier til børnene, så junior kan være med til at lave mad eller fixe opgaver rundt omkring i huset med sit helt eget udstyr. Når børnene deltager og føler at de bidrager til pligterne i hjemmet helt fra de er små, bliver det også nemmere at få dem til at hjælpe til derhjemme med mere reelle opgaver, når de bliver store.

Biler og transport

Her er alt til den kommende mekaniker og bilentusiast! Selvfølgelig har vi en masse smarte og spændende legetøjsbiler hos Biltema. Her er også seje arbejdskøretøjer og togbane med tog og tilbehør.

Børnemøbler

Det er rart at have sine egne møbler, der lige passer til en lille størrelse. Så slipper man for hele tiden at stå på tæer og række op og ned efter alting.
Find møbler til børneværelset hos Biltema.

Rollespil og udklædning

Udklædningstøj er ikke kun fastelavn og halloween. Det er altid sjovt at klæde sig ud og lege en anden, end den man egentlig er. Her er udklædningstøj til piger og drenge.

Spil

Her er spil og underholdning for store og små. Det er sjovt og hyggeligt at spille sammen. Spil er udviklende og stimulerende, samtidig med at det e skægt at lave sammen.

Kreativt legetøj

Her finder du male- og tegnegrej, perler og perleplader, sakse, tusser, papir, modellervoks og endnu flere sjove og kreative legesager. Det kreative, indendørs legetøj er rigtigt godt til en bred aldersgruppe. Hører man til den kreative type, kan voksne også få mange hyggelige timer til at gå med at klippe, klister, perle og modellere. De fleste børn synes også det er allerhyggeligst, når de voksne godt gider lege med.

Kan børn få for meget legetøj?

Det er et evigt spørgsmål, som børn og forældre næppe bliver enige om. Det indendørs legetøj kan hurtigt komme til at fylde meget, især hvis favoritterne skifter hurtigt. Engang imellem kan mere også være bedre - det er unægtelig sjovere at kunne lave en kæmpestor togbane, der snor sig ind og ud mellem møblerne over hele gulvet, end en lille ring, hvor toget lige kan futte rundt og rundt.

Det gælder blot om at gøre opbevaringen nem og overskuelig, så det er let at rydde op og let at finde yndlingslegetøjet frem. Transparente plastkasser, der kan stables eller skubbes ind under sengen, giver god opbevaringsplads til det indendørs legetøj. De gennemsigtige kasser betyder også at barnet selv kan se hvad der er i kasserne og finde den rigtige frem. Du kan finde mange varianter under ‘opbevaring’.

Hvis de voksne på et tidspunkt får nok af alt legetøjet, kan man også pakke noget ned i kasser og stille i kælder eller skur. Pakket ned i solide, vandtætte plastkasser kan indendørs legetøj sagtens tåle opbevaring. Så er det nemt at bytte lidt ud og lave en rotationsordning i legesagerne. Variationen i legetøjet skaber tit ny interesse - efter lidt tid på fjernlageret, er det næsten som at få nyt legetøj igen.

Hvilket legetøj til hvilken alder?

Til de helt små skal der også tænkes i sikkerhed, når det handler om legetøj. Babyer og småbørn undersøger meget legetøj med munden, og derfor må der ikke være løse smådele, der kan komme galt i halsen. Vælg legetøj, der er markeret som egnet til børn under tre år. De små børn undersøger legetøjets funktion og bliver stimuleret af farver, faconer, materialer og lyde.
Fra et-årsalderen begynder børn at blive mere bevidste om deres omverden og synes at legetøj, der kopierer de voksnes ting er spændende. Det er dog stadig vigtigt at legetøjet kan holde til hårdhændet behandling og et solidt børnebid.

I børnehavealderen begynder børn at interesse sig for fantasilege og leger rollespil og fantasilege med hinanden, hvor legetøj i temaer og tilhørende ‘udstyr’ stimulere legen. Her begynder de også tit at interessere sig for det kreative legetøj og har finmotorikken til at perle, tegne og klippe. 

Alt Biltemas indendørs legetøj er testet og godkendt i henhold til EU’s regler.
Det indendørs legetøj har i reglen bedst af at blive indenfor og er ikke beregnet på udendørsleg i større omfang.