Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg af legetøjsbiler

Læn dig godt tilbage i sædet, tryk speederen i bund og mærk, hvordan du accelerer fra 0-200 kilometer i timen på få sekunder! Med fuld fart farer du frem over asfalten, tager de skarpeste sving med stor kontrol og ræser rundt på legetæppets små og store veje.

Det er præcis lige så sjovt at køre med legetøjsbiler, som det er at sætte sig bag rattet i en rigtig bil, for her i fantasiens verden gælder færdselsreglerne heldigvis ikke.

Vil du køre ræs, høste korn med en traktor eller grave et nyt fundament på byggepladsen? Uanset, hvilke bildrømme du har, kan vi tilbyde dig et stort udvalg af store og små biler. Blandt de mange farverige modeller kan du selvfølgelig finde de klassiske køretøjer, men vi har naturligvis også legetøj med lyd, blink og en rigtig motor.

En verden af fart, farver og fantasi

Du behøver heldigvis ikke have kørekort for at være chauffør, for i fantasiens verden laver du selv færdselsreglerne. Er du en sej racerkører, en stærk truckdriver, eller elsker du at køre de store, tunge lastbiler fra sted til sted?

Vi har et stort udvalg af flotte og farverige køretøjer, der sætter gang i de bedste lege. Du kan med sikkerhed finde de klassiske retrobiler blandt vores varer, så du kan få opfyldt drømmen om et roadtrip gennem Europa i et gammelt Folkevognsrugbrød. Skal campingvognen spændes bagpå? Vi har mange muligheder for tilbehør til det firhjulede legetøj, så du kan køre af sted på børnenes landeveje med det bedste udstyr i bagagen.

Store og små legetøjsbiler til børn

Det er ikke kun en traditionel Citroen eller en fin Volkswagen, vi kan tilbyde børn og barnlige sjæle. Er du fan af Disneys biler? Vi har naturligvis de nyeste hits på hylderne, så ungerne kan få idolerne helt ind på børneværelset.

Superseje og lynhurtige racerbiler kan også blive en del af vognparken i hjemmet, for i vores sortiment finder du både store og små biler til børn.

Stort udvalg af tilbehør til samlingen

Når først du har fået færten af fart og benzin, kan du næsten ikke få udstyr nok. Skal tungt gods fragtes, får du hurtigt brug for en trailer, en anhænger eller en stærk truck, der kan løfte og flytte alt fra klodser til klemmer.

Når du giver den gas med fire hjul, flotte fælge og måske et aftageligt tag, kan du suse af sted på legetæppet og føre dig frem som Kevin Magnussen og Tom Kristensen.

Vi tilbyder dig mange muligheder for at udvide samlingen, så du kan få det helt rigtige tilbehør til at gøre bildrømmene til virkelighed. Din stue bliver hurtigt en vognpark, hvor det ene lækre køretøj efter det andet står klar til leg.

Tryg parkering i garagen

Det er ikke kun i de voksnes verden, bilerne skal køres i garager og parkeringskældre. Selvfølgelig skal den flotte Ferrari og de andre legetøjsbiler parkeres forsvarligt.

Når du ikke suser af sted på en af de vilde racerbaner, kan du køre bilen i pitstop i en de praktiske garager eller parkeringshuse. Her er endda båse til flere biler, så der bliver plads til hele maskinparken.

Har du brug for en parkeringsvagt eller et skilt, som skal sætte reglerne for legen? Sjove figurer, skilte, vejbomme og andre vigtige rekvisitter skaber den helt rigtige stemning, når legen skal folde sig ud. De livagtige modeller gør legen realistisk for de mindste, og gennem parkeringslys, fodgængerovergange, afspærringer og andet materiel kan de lege sig til vigtig viden, der bliver brug for senere i livet.

Fuld udrykning og andre sjove lyde

Brrrr…. Vrum, vrum… Baaabuuubaaaabuuu! Det giver stor effekt at sætte lyd på legen. Er du den stolte mor eller far til en lille bilglad purk, har du nok mere end én gang imiteret de store køretøjers vilde lyde.

Har du brug for en pause, så stemmebåndet kan blive ladet op? Vi har løsningen til dig. Flere af vores moderne legetøjsbiler er med lyd, så legen kan tages til et nyt niveau.

Lyde gør legen realistisk

Det er super sjovt, når politibilen kan køre på patrulje med sirener, der hyler og blinker i de blå farver, og den store monstertruck må selvfølgelig også kunne sige noget, når den laver hjulspin.

Det er nødvendigt at give lyd, når færdselsreglerne ikke overholdes – det gælder også på børneværelset. Er der en motorbølle på vejen? Når du møder en ulydig bilist, har du heldigvis mulighed for at give tegn med lygter og horn. På den måde kan du signalere til den store lastbil, den hurtige stationcar eller den langsomme traktor, at der er fare på færde.

De mange lyde gør legen realistisk, og de bringer uden tvivl lykke hos det fartglade barn.

Farver og former til alle

Vi har mange flotte former og farver, så yndlingsbilen nemt kan findes. Det gælder både, hvis du leder efter de klassiske køretøjer eller har brug for en helt særlig model.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.