Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Trælegetøj

Her finder du en serie af naturligt, tidsløst og bæredygtigt trælegetøj, som generation efter generation kan lege med. Trælegetøjet træner barnets motorik samtidigt med at legetøjet er sjovt, lærerigt og udviklende.

Sortimentet har fokus på kreativt legetøj som udvikler barnets legeglæde, fantasi og sociale formåen.

Vi fører et bredt udvalg af indendørs legetøj, og trælegetøj er selvfølgelig ingen undtagelse.

Her på siden finder du vores aktuelle udvalg af legetøj udført i træ. Sortimentet består bl.a. af legetøjskøkkener, togbaner og værktøjskasser. Scroll ned og gå på opdagelse i udvalget. Du kan helt sikkert finde noget, der vil falde i dit barns smag.

Vi har alt i trælegetøj til dine guldklumper

Legetøj er ikke kun en kilde til masser af underholdning og grin. Legetøj kan i lige så høj grad være en kilde til motorisk udvikling og læring. Derfor er det kun en positiv ting, at dit barn elsker at lege.

I dag er det muligt at købe legetøj i alle former, størrelser og materialer. Der findes masser af legetøj, der er fremstillet af plastik, men der er også rig mulighed for at købe legetøj af træ. Netop trælegetøj er omdrejningspunktet for denne underside. 

Er dit barn tosset med trælegetøj, og deler du hans eller hendes begejstring, så er du kommet til den helt rigtige side. Vi har nemlig et stort udvalg af trælegetøj i høj kvalitet. Det gælder bl.a. følgende:

  • Togbaner
  • Parkeringshuse
  • Legetøjsbiler
  • Lægetasker
  • … og meget mere trælegetøj

Træ er i grunden ikke et billigt materiale, men i vores sortiment kan du faktisk købe kvalitetslegetøj af træ til lave priser. Og så kan du glæde dig over, at vi forhandler trælegetøj til både store og små børn. Der skal derfor nok være noget af legetøjet, der matcher dit barns alder og interesser.

Tre gode grunde til at købe trælegetøj

I årtier har plastlegetøj været mest udbredt, men der er også opstået en stor popularitet omkring trælegetøj. Det hænger selvfølgelig sammen med, at flere og flere forældre har fået – og får - øjnene op for de mange fordele, der er ved at købe legetøj af træ.

Leder du efter nyt legetøj til dit barn, og har du overvejet, om det kunne være en god idé at købe legetøj af træ, så vil du finde de mange fordele interessante.

Gode grunde til at købe legetøj af træ:

  1. Legetøjet er typisk mere miljørigtigt og bæredygtigt – I vores sortiment forhandler vi udelukkende trælegetøj uden skadelig kemi. Dette er ikke kun en fordel i forhold til dit barns helbred, men også i forhold til miljøet. Plastik, som meget legetøj er fremstillet af, belaster typisk miljøet meget mere end træ, hvorfor trælegetøj kan være et godt alternativ til andet legetøj.
  2. Trælegetøj præsterer ofte en lang levetid – Trælegetøj i høj kvalitet er næsten ikke til at slide op. Ønsker du derfor at købe noget legetøj til din søn eller datter, der bevarer funktionaliteten og designet trods hyppig brug, så vælg noget legetøj af træ.
  3. Legetøjet byder på et tidløst design – Legetøj af træ kan med god grund gå i arv – ikke kun pga. den gode holdbarhed og den lange forventede levetid, men også pga. det tidløse design, som meget af legetøjet byder på.

Den perfekte gave til børn og barnlige sjæle

Legetøj går altid rent ind hos børn og er derfor et ægte gavehit. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at noget legetøj er mere populært end andet. Et godt eksempel på populært legetøj er trælegetøj. Især togbaner og parkeringshuse af træ falder i god jord hos de fleste børn.

Leder du derfor efter den helt rette gave til et barn i forbindelse med jul eller fødselsdag, så overvej, om trælegetøj ikke kunne være en god gaveidé.

Bestil og hent trælegetøjet i dag

Det skal være nemt og billigt at købe trælegetøj – og det er det hos Biltema.

Du kan bestille legetøj af træ på vores webshop og efterfølgende hente det i et Biltema varehus nær dig. Inden for vores åbningstider vil du kunne hente det bestilte legetøj efter omkring 30 minutter.