Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Legetøjsdyr til piger og drenge

Leder du efter sjove legetøjsdyr til din datter eller søn? Så er du landet det rette sted.

Hos Biltema tilbyder vi flere varianter i forskellige farver og former. Her er der grobund for mange timers sjov og leg, og dit barn kan tage legetøjet med alle steder – i børnehaven, sandkassen og badekarret for den sags skyld.

Gå på opdagelse blandt vores finurlige univers af legetøjsdyr og find dit barns favorit.

Hvilke legetøjsdyr kan du få hos os?

  • Plastikdyr
  • Plysdyr
  • Robotter
  • Interaktive dyr

Dit barns nye bedste ven

Med et dejligt blødt plysdyr kan dit barn få en ny bedste ven, som kan følge det overalt – både når der er dømt hygge i sofaen, og når det er tid til at sove. Det bløde dyr kan være dit barns trygge og faste følgesvend.

Vores interaktive dyr er et godt alternativ til de inaktive dyr. De er livlige og giver barnet respons. Eksempelvis reagerer de på berøring og bevægelser, så dit barn får en ven, der både er underholdende og føles “levende”.

En dag på bondegården

Blandt vores store udvalg her på siden kan du finde alle bondegårdens dyr – lige fra hesten til koen og grisen. Med disse dyr kan dit barn slippe fantasien løs og skabe sin egen bondegård som bondemand med tilhørende gårddyr.

Dit barn får mulighed for at tage gården med ind i stuen, på værelset eller i haven. Med de mange forskellige valgmuligheder åbner dyrene op for fri leg og stimulering af fantasien.


Rejs tilbage i tiden

Kan dit barn heller ikke få nok af de gamle og uddøde dinosaurer fra børneprogrammerne?

Med vores plastik-dinosaurer kan dit barn gengive alt, hvad det har set i sine yndlingsserier. Hvis det hellere vil rejse tilbage i tiden og selv skabe historier om de ældgamle dage med dyrene, er der ligeledes rig mulighed for det – kun fantasien sætter grænser.

Husdyr uden besvær

Udover vores udvalg af forskellige plastikdyr kan du også finde vores unikke robotter, der alle har forskellige egenskaber.

Vores kamæleon opfører sig som et rigtigt dyr og kan bevæge sig i forskellige retninger og fange føde. Med sådan en i dit barns legetøjssamling vil det virke som om, at I har fået en rigtig kamæleon ind i husstanden – dog uden alt det hårde arbejde, det kræver at holde et husdyr.

Hvis dit barn også ønsker sig menneskets bedste ven, er det oplagt at få fat i vores robothund, der henter bolde og logrer med halen. Desuden laver den også lyde og giver fornemmelsen af at have en hund.