Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Slip fantasien løs med vores tegneudstyr

Holder dit barn også af at tegne? Og kunne det godt bruge det helt rigtige tegnegrej til opgaven? Så er du landet det rette sted.

Hos os finder du alt udstyr, som dit barn skal bruge for at tegne alt mellem himmel og jord.

Med vores store udvalg indenfor tegneudstyr er der rig mulighed for at tegne og farvelægge tegningerne med alverdens farver – og slippe fantasien løs på papir.

Lad dit barn udfolde sin kreativitet og kunstneriske side tegnegrej.

Hvad har vi af tegnegrej?

  • Tuscher
  • Farveblyanter
  • Farvekridt
  • Voksfarve
  • Tegnepapir
  • Tegnetavle
  • Mønstersaks
  • Vinduespenne
  • Og meget mere

Udsmyk puder, t-shirts og andre tekstiler

Med vores tekstilpenne kan dit barn lave sit helt eget kunstværk på en gammel pude eller t-shirt. Det kan være en sjov måde at lege designer for en dag.

Tekstilmalingen fungerer allerbedst på 100 % bomuld og skal stryges på vrangsiden, efter kunstværket er færdigmalet, for at fæstne malingen.

Hvilket barn vil ikke elske sin egen hjemmedesignede t-shirt?

Tegnepapir efter din smag

Løb aldrig tør for noget at tegne på. Hos os finder du flere forskellige slags papir, hvor dit barn kan tegne løs på.

Vi har alt fra det helt klassiske hvide A4-papir til papir i hele seks forskellige farver. Dit barn kan for alvor udfolde sin kreative side og vælge lige præcis den yndlingsfarve, der falder i dets smag.

Er A4-papir ikke stort nok til alle forskellige væsener og figurer, der skal tegnes? Så få fingrene i et af vores A3-papirer, der egner sig perfekt til de store kunstværker med masser af plads til at udfolde alle tænkelige idéer.

Tegn om og om igen

Ønsker dit barn en helt anden overflade end blot et klassisk stykke papir, der kun kan bruges én gang? Vores tegnetavle er en helt anden overflade at tegne på og kan bruges utallige gange.

Med tegnetavlen er det muligt at dekorere sine tegninger med fine og farverige magneter og stempler. Tegnetavlen er praktisk og kan medbringes overalt uden besværet ved at skulle pakke den helt store tegnetaske.

Vores udvalg fremmer dit barns kreative udfoldelse og tilbyder mange forskellige muligheder for at øve dets kunstneriske talent.

Skab overblik over hverdagen

Har I også mange familieplaner og ærinder, der skal klares i løbet af dagen? Og er det svært at holde styr på alle planerne i hovedet?

Notér dem ned på et af vores store selvklæbende notitssedler. På den måde kan du og dine børn få overblik over jeres travle hverdag og samtidig koordinere og skabe tid til hinanden.

Vores notitssedler fås i hvid og er derfor en neutral farve, der kan hænges hvor som helst i hjemmet – uden at forstyrre øjet.

Det er også en god måde at inspirere børnene til at lære at tage noter og skabe et godt overblik over deres hverdag.

Hos os finder du inspiration til masser af tegneudstyr til mange forskellige behov.