Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Blyanter og farveblyanter til ethvert behov

Har dit barn en lille kunstner gemt i sig? Eller kan det bare godt lide at bruge tid på at tegne? Så står vi klar med materialer til enhver, der kan lide at tegne og skrive.

Med vores udstyr får du mulighed for at være med til at udfolde dit barns kreativitet med hyggelige og sjove tegninger og farvelægning.

I vores brede udvalg finder du udstyr, der passer til forskellige børns behov og smag.

Tag et nærmere kig her og find det helt rette match til dit barns kreative side.

Hvilke blyanter tilbyder vi?

  • Tuschpenne
  • Farveblyanter
  • Voksfarve
  • Glitterpenne
  • Fiberpenne
  • Tekstilpenne
  • Vinduespenne

Farveblyanter – mal med alle regnbuens farver

Mangler dit barn de helt rette farver for at kunne lave lige præcis den tegning, som det vil? 

I vores udvalg finder du farveblyanter i op til 24 forskellige farver, og de kan derfor bruges til at farvelægge hvad som helst – i lige den farve, som dit barn holder allermest af.

Elsker dit barn glimmer og glitter? Så kan det gøre ekstra meget ud af tegningerne med vores glitterpenne. På den måde bliver tegningerne endnu mere unikke og iøjnefaldende, når de skal udsmykke køleskabet eller væggen derhjemme.

Tegn på spejlet eller ruden

Er de klassiske blyanter, du kun kan bruge på papir ikke spændende nok? Mangler dit barn andre og mere inspirerende overflader at tegne på, men er du ikke interesseret i at ødelægge hjemmets vægge eller gulve?

Så få fat i en af vores vinduespenne. Med dem kan barnet tegne og skrive på alle glasoverflader og spejle i hjemmet – og det hele kan viskes væk med det samme.

Det er en sjov og anderledes måde at tegne på, og det giver tegninger en helt anden dimension, som der er mange timers leg og fordybelse i.

Se mere her på siden og bliv inspireret til sjove kunstværker.

Sæt prikken over i’et på kunstværkerne

Mangler dit barn et fint mønster om sin tegning for at fuldende sit mesterværk? Her finder du det rette udstyr til opgaven.

Hos os kan du nemlig få en mønstersaks, der kan skiftes ud med otte forskellige blade og mønstre. Der er derfor rig mulighed for at give flere af dit barns tegninger en fin ramme, som det kan lide.

Mønstersaksen kan også bruges til at dekorere forskellige hjemmelavede kort og ikke mindst til juleklip og pynt til andre højtider.

Mulighederne er mange med vores mønstersaks. Og i kombination med vores øvrige blyanter og penne kan barnet lave de mest personlige kunstværker.

Lav et kreahjørne i hjemmet med det rette udstyr, så dit barn kan få lov til at udfolde sig kunstnerisk og kreativt. Bliv inspireret her på siden.