Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg af flotte og seje legetøjsdukker

Dit barn knytter sig hurtigt til sin dukke, så den tro følgesvend bliver en fast ven gennem hele barndommen. Har du selv haft en legetøjsven, da du var mindre, ved du med garanti, hvilke fantastiske minder og oplevelser der knytter sig til kammeraten.

Vil du give din søn eller datter de samme gode oplevelser, du selv havde som lille? Vi har mange flotte og seje legetøjsdukker i vores sortiment, så du har flere muligheder for at finde præcis den legekammerat, der skal følge dit barn de næste mange år.

Stort udvalg af legetøjsdukker

Drømmen om en dukkeven spirer hos både piger og drenge, og netop derfor har vi lagt vægt på at sammensætte et sortiment med mange muligheder. På den måde kan du være sikker på at finde præcis de legetøjsdukker, du leder efter.

I vores udvalg finder du både de klassiske Barbie, som med deres flotte hår og spændende tilbehør altid falder i god jord hos modtageren. Er du på udkig efter en af de moderne modeller, der kan tale, spise og bevæge sig, kan du naturligvis også finde det i vores varekatalog.

Kreative påklædningsdukker til drenge og piger

En traditionel mulighed, der aldrig går af mode, er de populære påklædningsdukker. Her skal barnet selv klippe dukken, tøjet og tilbehøret ud, og i en verden af papir folder de mest kreative eventyr sig ud.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan klæde og forme papirdukken. Er der en designer gemt i maven på dit barn, kan den lille selv tegne og farvelægge alt fra sko til tasker, kjoler og bukser.

Dukkeleg er vigtig læring

Lige så forskellige vores børn er, lige så forskellige er de dukker, vi knytter os til. Nogle finder stor empati for de bløde stofdesigns, mens andre foretrækker en livagtig legekammerat i plastik. Fælles for alle typerne er, at de sætter gang i nogle vigtige udviklingsmekanismer hos dit barn.

At lege med dukker er en læringsproces, som udvikler de yngste omsorgsgen. Gennem den realistiske leg lærer de at forstå andres basale behov, og de drager naturligt omsorg for legetøjet, når det ligner virkelighedens mennesker. Dit barn lærer empati, kærlighed og omhyggelighed at kende gennem legen.

Børn efterligner de voksnes verden

Foruden den menneskelige forståelse udvikler børn også andre egenskaber, når de omgiver sig med legetøjsdukker. Kan du huske, hvordan du altid efterlignede de voksne, når du legede som lille? Det er helt almindeligt, at børn kopierer forældrenes gøremål i deres leg.

På den måde lærer de på en naturlig måde, hvordan hverdagen hænger sammen uanset, om dukken skal skiftes, påklædes, puttes eller mades.

Træning af motorikken gennem legetøj

De mindste lærer lynhurtigt at koordinere den fine motorik, når de leger. Skal dukketøjet lukkes med lynlås og knapper, er det tid til godnatlæsning for legetøjsvennen eller skal skeen helt ind i munden? Finmotorikken udvikles hos de mindste, når de små detaljer i legen folder sig ud.

Det er derfor en god og naturlig måde at træne motorikken på, og barnet føler det ikke som træning, men nyder i stedet den udviklende læring.

Lyde gør legen realistisk

Små snøft, grin, gråd eller glædesskrig – vi skal hele følelsesregistret igennem, når vi leger, for lyde er med til at forstærke genkendelsen og realismen. I vores sortiment har vi naturligvis de sjove legetøjsdukker, der både kan grine, græde og snakke.

Dit barn vil uden tvivl elske, når legetøjet responderer på legen. De realistiske lyde vil også være med til at styrke venskabet mellem barnet og dukken, og på den måde kan de to venner knytte et endnu mere fantastisk bånd.

Tilbehør til alle legesituationer

Er du på udkig efter en sej actionman til din søn eller en sød veninde til din datter? Vi har dukker af begge køn, så dit barn både kan blive den stolte forældre til drenge og piger i fantasiens verden.

Men før legen rigtigt kan folde sig ud på børneværelset, er det helt afgørende, at dukken forkæles med det rigtige tilbehør. Blandt vores mange produkter kan du finde alt fra dukkesenge til legetøjskøkkener, så det nye familiemedlem kan blive opvartet på bedste vis.

Vennen kan naturligvis også komme med på udflugt i en barnevogn, ligesom klapvogne, indkøbskurve og dukkehuse også er tilbehør, vi har på hylderne.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.