Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Havespil til udendørsaktiviteter

Er du på jagt efter et sjovt havespil, som du kan udfordre dine venner eller familie i?

Skru op for hyggen i haven, og lad legen begynde. Hos Biltema forhandler vi en lang række af udendørs spil, som kan danne hyggelige rammer på en varm sommerdag eller i løbet af de lange sommernætter.

Der findes ikke noget bedre end at få tiden til at gå med sjov, leg og grin i sommervarmen – og det er der fuld garanti for, når du klikker et af disse spil hjem.

Udforsk det brede sortiment her på siden, og få pakket rygsækken med de bedste og sjoveste sommerminder.

Hygge med udendørs spil

Du har med garanti stiftet bekendtskab med klassikere som kongespil, ringspil, dart og strandtennis. Hvis ikke, er det i den grad på tide at begive dig i kast med disse underholdende aktiviteter.

Gå ikke glip af de skønneste fornøjelser ved sommeren. Tilbring tiden udendørs i det milde vejr med et kroketspil eller klassisk petanque. Det kræver ikke andet end en lille græsplæne, højt humør og godt selskab – så er der ellers lagt op til timevis af sjov og grin.

Tag underholdningen med dig på udflugten

Har du planer om at tilbringe dagen på stranden? Eller er der en picnic i sigte?

Tag underholdningen med dig på farten. Flere af spillene, som du finder her på siden, kan du nemt transportere med dig, så du kan udnytte turen fuldt ud. Spil kongespil i skoven, ringspil på stranden eller kroket i parken.

Kun fantasien sætter grænser, og glæden er stor i alle tilfælde. Har du børn med på udflugten, kan det også holde dem beskæftiget og underholdt noget af dagen. På den måde kan du tage en velfortjent slapper, mens de giver den gas med ringspillet eller dartsættet.

Vores spil kommer i en praktisk indpakning. Så kan du netop slæbe det med dig på farten uden at skulle tænke på løsdele, der forsvinder i mængden af oppakning.

Sjove havespil til alle aldre

Har du et indre legebarn gemt i dig? Eller er du og familien bare vild med spil, hvor I kan nyde hinandens samvær, samtidig med at I får bevæget jer udendørs?

Spil til haven har ingen alder. Særligt kongespil er en stensikker klassiker på tværs af alle aldre, fordi reglerne er simple, så både store og små kan spille med.

Hiv det frem til havefesten, fødselsdagen, familiesammenkomsten eller bare, når tiden er inde til hygge udendørs. Miks nye hold efter hvert spil, eller hold samme opstilling og se, hvem der kan opnå den højeste score.

Køb et komplet sæt eller et enkelt spil

Hos Biltema kan du klikke de sjove havespil hjem enkeltvis. Du kan også finde en samlet pakke, hvor du får masser af spil til én samlet pris.

Med et komplet sæt kan du blive klar til sommerhusturen eller ferien derhjemme. Uanset hvor du skal tilbringe sommeren, kan du sætte gang i festlighederne med badminton, tennis eller måske en aktiv omgang volleyball.

Få dit favoritspil i dag

Har du fundet noget her på siden, du bare må eje?

Vi gør vores bedste for at levere din ordre så hurtigt som muligt, så du snart kan tage hul på hyggen og festlighederne i din baghave, på farten eller i sommerhuset.

Gå på opdagelse i det store udvalg her på siden, og invitér sommerstemning og sjov ind i din baghave.