Styrk dit barn udvikling med aktivitetslegetøj

Dit barn udvikler sig med lynets hast, og du har nok mere end én gang tænkt: Hvor blev tiden dog af? Hurtigt lærer den lille at kombinere ting på kryds og tværs, når motorikken motioneres på daglig basis.

Vil du styrke dit barns udvikling, er aktivitetslegetøj en sjov og underholdende måde at træne de små detaljer på. Vores sortiment er også perfekt hvis du har et barn som elsker at lege udenfor. Vi har et sortiment til mange timers sjov leg udenfor.

Vi tilbyder dig et stort udvalg af muligheder, der egner sig til børn i alle aldre.

Sjov leg med de mindste

Den bedste måde at lære på er gennem leg. Det gælder både for børn og voksne, at vi optager nye indtryk bedre, hvis vi synes, de er interessante. Netop derfor er aktivitetslegetøj en god måde at træne motorikken med de mindste på.

Samtidig lærer de små også en lang række nye begreber og udtryk. Op, ned, bagved, foran og ved siden af er blot nogle af de ting, barnet lærer at kende, når I leger jer gennem sproget.

Aktivitetslegetøj træner barnets udvikling

Der er forskel på den måde børn og voksne opfatter verden på. Barnets logiske tænkning udvikles hurtigt i den første tid, og forfines først senere i livet. Aktivitetslegetøj er med til at udvikle logikken og lærer samtidig barnet, hvordan systemer organiseres.

Det er vigtigt, barnet tidligt i livet lærer, hvordan former og figurer kan kombineres, og netop derfor er det særligt udviklede legetøj oplagt at bruge.

I vores sortiment finder du mange redskaber, der kan understøtte juniors udvikling. Vi tilbyder dig også et stort udvalg af materialer, så du både kan finde legetøj i plastic, træ, stof og papir afhængig af, hvad du søger.

Skab en god legeoplevelse

Du kender det sikkert fra dig selv: Det kan være en udfordring at lære noget nyt, for hvordan hænger tingene egentlig sammen? At afkode et system kan være vanskeligt for både store og små, og netop derfor må du som forælder skabe de rigtige rammer for den gode legeoplevelse.

Er den lille træt eller småsulten? Når barnet er uoplagt, er det ikke en god idé at introducere ny læring. Det er vigtigt, at barnet er frisk, glad og mæt, for kun på den måde optages de nye indtryk på den bedste måde.

Oplever du undervejs i legen, at barnet bliver frustreret, må du ligeledes hjælpe den lille til succes, så det hele tiden er sjovt og underholdende.

Legetøj i træ

Legetøj i træ er blevet utroligt populært de seneste år i Danmark. Det ved vi hos Biltema og vi udvikler derfor hele tiden vores sortiment. Vi får løbende nyt trælegetøj i sortimentet. Vores trælegetøjsprodukter finder du i afsnittet “Indendørs legetøj”

Se vores indendørs legetøj og trælegetøj her>>

17 Søgeresultater