Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Trampolin - sund og sjov motion for hele familien

Købsguide til trampoliner – husk dette, når du sammenligner trampoliner

Med en trampolin fra Biltema kan hele familien hoppe og have det sjovt. Men hvor stor en trampolin skal man egentlig købe, og hvad skal man overveje, når man køber? I denne købsguide gennemgår vi, hvad du skal tænke på, når du sammenligner vores forskellige trampoliner.

Køb en tilstrækkelig stor trampolin

Når du skal købe trampolin, skal du først sikre dig, at du har plads til en. Trampoliner er nemlig ret store og kræver plads. For det første skal der være et par meter fri plads over hovedet, så man ikke slår hovedet, når man hopper. For det andet bør trampolinen placeres mindst to meter fra buske, bygninger og hegn.

Præcis hvor meget plads, der kræves, afhænger af, hvor stor en trampolin du vil købe. Hos Biltema finder du trampoliner i flere forskellige størrelser. Det er også vigtigt, at trampolinen står på et fladt underlag, gerne på græs. Hårde underlag kan nemlig være belastende for rammen og med tiden give risiko for skader. Du bør heller aldrig placere noget under trampolinen.

En anden vigtig faktor, du skal tænke på ved køb af en trampolin, er vægtgrænsen. Kontroller altid trampolinens maksimale grænse, inden du køber den, så du er sikker på, at den holder til dine behov. Du finder oplysninger om maksimal belastning i den tekniske specifikation.
Husk, at belastningen er den samlede vægt af alle brugere, der hopper samtidig.

Nyttigt og godt tilbehør til trampolinen

En god trampolin er en trampolin, der er tilstrækkelig stor og robust til dit formål. For at gøre den mere anvendelig og brugervenlig kan du supplere med tilbehør af forskellig slags.

Den svenske myndighed Konsumentverket anbefaler, at trampoliner kun sælges sammen med sikkerhedsnet. Derfor medfølger der altid beskyttelsesnet ved køb af trampolin hos Biltema. Du kan også vælge at købe en stige til trampolinen. Hvis du har brug for det, kan du også købe ekstra sikkerhedsnet og kantbeskyttere hos os.

Hvordan måles en trampolin?

Størrelsen på en trampolin måles fra stålrammen yderside og lige over midten til den anden yderside.

Hvor mange må man hoppe på en trampolin?

Kontroller altid trampolinens maksimale belastning, før I hopper, da den er afgørende. Den maksimale belastning er den samlede vægt af alle, der hopper samtidig.

Skal en trampolin have beskyttelsesnet?

Alle trampoliner som er større end 1,5 meter i diameter skal altid være udrustet med et beskyttelsesnet.

Hvordan skal jeg opbevare trampolinen om vinteren?

Når det bliver vinter, har trampolinen bedst af at blive tage ned og opbevaret indendørs.