Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Pool

Sommertid er badetid! Hvem drømmer ikke om en swimmingpool i baghaven? Med en fritstående rammepool til hele familien, kan du hurtigt og nemt få din egen pool i baghaven. Er ønskerne om vandpjaskeri lidt mere beskedne, finder du også børnepools, soppebassiner og babybassiner hos Biltema til familiens små vandhunde.  

Hvilken pool skal du vælge?

Soppebassiner

De helt små soppebassiner og babybassiner er gode til de allermindste. Her skal ikke så mange liter vand til før de kan plaske og lege, og u kan let fylde og tømme bassinet. Så slipper du for at bekymre dig for poolrens o.l. Til helt små børn og babyer behøver der ikke at  være mere end et par centimeter vand i bunden. Leg i soppebassinet køler dejligt på en varm sommerdag og  gør baby fortrolig med vand. Det er et godt udgangspunkt for at lære at svømme senere hen. Badelegetøj gør badeoplevelsen sjov og udviklende. Husk skygge, solcreme eller dækkende badetøj til baby og små børn. En flytbar parasol giver let beskyttelse mod solen.

Badebassiner

Badebassiner til de lidt større børn må gerne være lidt større, så der er plads til at lege sammen. De oppustelige badebassiner giver en dejlig feriestemning på varme dage. De er hurtige at puste op og nemme at gemme væk igen. De sjove, farverige pools kan give mange timers sjov og leg i haven. Husk at både de små og lidt større børn kun må bruge bassinet under opsyn af en voksen. Tøm vandet ud, når I er fædige med at bruge bassinet

Rammepools

Rammepools er til hele familien - den er ikke stor nok til en decideret svømmetur, men der er rigelig plads til at plaske, lege og køle sig af. Her kan I lave jeres helt eget lækre badeland. Så er der ingen grund til at holde ferie andre steder end hjemme i haven.

Tilbehør

Hos Biltema finder du selvfølgelig også alt tilbehør til svømmepølen - både fulde vandrensningssæt og pumper, stige, overtræk, jorddug og -beskyttelse og reparationssæt. Find det hele under pooltilbehør.

Anlæg af pool

Det er dyrt og besværligt at anlægge en hel svømmepøl. Med en rammepool får du meget ud af mindre arbejde - og hele konstruktionen kan sættes op eller tages ned i løbet af en eftermiddag. 

  • Sæt poolen op på et plant område.
  • Husk at der skal være nem tilgang til tømning uden at vandet kan løbe ind i bygninger.
  • Området skal være kompakt og hårdt nok til at holde vægten af den fyldte konstruktion. Den bør ikke stå på mudder, løs jord eller sand.
  • Understøt eventuelt vægtbærende ben.
  • Poolen bør ikke stå på terrasse eller andre anlagte platforme.
  • Poolen skal stå i mindst 1,5-2 meters afstand fra vægge og andre genstande, så børn ikke kan kravle op for at komme til vandet.
  • Poolen skal placeres så det er muligt at forhindre adgang for børn og kæledyr.
  • Husk at installere filtreringspumpe og sørg for at vandet renses, så badende er sikret mod bakterier og algevækst.
  • Følg altid produktets instruktioner og sikkerhedsråd.


Sådan får du færre bakterier i swimminpoolen

Du kan mindske bakteriemængden ved at sørge for at badende har været en tur under bruseren og vasket sig grundigt før de kommer i vandet. Desuden bør badetøj og evt. badelegetøj også være rent. Sår og infektioner hos badende kan også tilføre ekstra bakterier.

Har du hund eller andre dyr, der ynder at plaske om i din swimmingpool, bør du være opmærksom på at der kan tilføre mange ekstra bakterier og parasitter - især fordi vores husdyr sjældent går lige så meget og grundigt i bad som de tobenede vandhunde.

Blade, græs, jord, insekter og lignende kan også tilføre ekstra bakterier, alger og parasitter i vandet og bør fjernes. Og så er det selvfølgelig strengt forbudt at tisse i vandet.

Plaskebassinet med ubehandlet vand til børn bør få skifte vand hver dag for at undgå bakterier. Et større svømmebassin, hvor vandet skiftes sjældnere, skal behandles for at undgå bakterier. Se under ‘poolpleje’ for vores produkter til en ren pool.

Sikre baderegler

Der er ingen lovmæssige krav til personsikkerhed i forbindelse med private svømmebassiner og plaskebassiner. Derfor er du selv ansvarlig for at sikre familie og badende gæster med fornuftige baderegler. Små børn må aldrig lege i eller omkring vand uden at være under opsyn af voksne. Plaskebassin bør tømmes, når man er færdig med at lege i dem.

For at øge sikkerheden kan man benytte et sikkerhedsovertræk eller indhegne den, så små børn ikke kan komme til den alene. Et overtræk til at beskytte mod snavs kan ikke bære et barns vægt og må ikke bruges som sikkerhedsbetræk. Opretstående bassiner skal også sikres ved yderligere tiltag end blot at fjerne stiger.

I de fleste offentlige svømmehaller skal børn være mindst ti år, før de må tage afsted uden en voksen. Under private forhold må man selv vurdere børnenes svømmeevner og modenhed, før de må bade alene. Tommelfingerreglen er at børn (og voksne) bør kunne svømme 50 meter alene og kan dykke hovedet under vand, før de må svømme uden at en voksen er til stede. Usikre voksne svømmere bør heller ikke svømme alene, heller ikke selvom de i princippet kan bunde.

Hovedspring er største årsag til fysiske skader ved svømning i private svømmebassiner og skal altid undgås. Et bassin skal være mindst 2,75 meter dybt for at man sikkert kan springe på hovedet, og dybere, hvis spring foregår fra højder.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.