Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Pool

Købsguide til pool – kølende dukkert for hele familien

Ville det ikke være rart at kunne gå ud i haven og tage en kølende dukkert i poolen på en varm sommerdag eller måske et dampende varmt bad i spabadet på en kold vinterdag? Det kan du netop gøre med en fritstående pool eller et spabad fra Biltema. I denne guide hjælper vi dig med at finde den helt rigtige pool, der passer til dine behov.

Hvor stor skal poolen være?

En forudsætning for, at du kan vælge den rigtige pool, er, at du ved, hvor den skal stå. Placeringen påvirker nemlig, hvor stor en pool du kan købe. En lille have kræver for eksempel en mindre pool. Når du vælger størrelse, skal du også tænke på, hvor mange der skal kunne bade i poolen samtidig. Jo flere personer, der skal kunne være i poolen samtidig, desto større skal poolen være. Det er ingen fornøjelse at være for mange klemt sammen i en lille pool.

Hvor dyb skal poolen være?

Poolens dybde er et vigtigt aspekt, fordi den afgør, hvordan poolen kan anvendes, og hvor sikker den er for børn. I en familiepool skal både voksne og børn kunne bade og lege, og derfor bør vandet ikke være for dybt. En vanddybde på ca. 110 centimeter er normalt passende til, at hele familien kan nyde poolen. Hvis det primært er mindre børn, der skal bruge poolen, bør dybden naturligvis tilpasses til dem. Husk, at små børn altid skal bade under opsyn af en voksen.

Bad året rundt i et spabad

Hvis du eller familien gerne vil bade udendørs hele året, bør I købe et spabad. Spabadet kan varme vandet op til 40 °C, og pumpen er udstyret med frostsikring, hvilket betyder, at I også kan bade udendørs i årets kolde måneder.

Glem ikke at købe pooltilbehør

For at gøre det let at komme i og ud af poolen anbefaler vi, at du køber en badestige, der placeres over poolkanten. Ud over en poolstige kan det også være en god ide at udstyre poolen med en poolbeskytter. Af sikkerhedsmæssige grunde er det vigtigt at have en poolbeskytter for at undgå, at børn eller dyr falder i poolen, når den ikke er i brug. Vores sortiment af pooltilbehør omfatter også jordbeskytter, poolvarmer, pooltermometer og sandfilter.

Hold poolen ren med poolplejeprodukter

Det er vigtigt at opretholde den rigtige pH-værdi i poolen, dels af hensyn til hud og øjne, men også for at sikre, at klor og udstyr fungerer så effektivt som muligt. I vores sortiment af poolplejeprodukter kan du blandt andet finde klortabletter, teststrips og en doseringsdispenser. Dermed holder poolvandet sig friskere længere.

Ofte stillede spørgsmål om pools

Hvor lang tid tager det at fylde en pool?

Det afhænger af, hvor meget vand der skal fyldes i. En haveslange fylder normalt en pool med en hastighed på cirka to kubikmeter i timen.

Hvilken pool skal jeg købe?

Køb en pool, som passer ind, der hvor den skal stå, har plads til det antal, du regner med skal bade i den samtidig, og har den dybde, du ønsker. Læs vores købsguide for at vælge den perfekte pool.

Skal jeg bruge poolbeskytter?

Du bør bruge poolbeskytter på poolen for at undgå drukneulykker.

Kan jeg tømme poolen i haven?

Små børnepools kan tømmes i haven, hvis vandet ikke er tilsat kemikalier. Større pools skal tømmes i et afløb.