Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Pools og spabade til afslapning og kølende bade

Købsguide til pools og spabade – badning, leg og afslapning for hele familien

Her finder du udendørs swimmingpools til kølende bade på varme sommerdage. Du finder udendørspools med eller uden stålramme til leg og sjov for større børn, unge og voksne – ja ganske enkelt hele familien! Du finder også spabade til afslappende øjeblikke. Vores pools er af høj kvalitet til en overkommelig pris, og til store pools medfølger der en vandpumpe.

Vigtigt at huske på, når du har en pool

  • Børn, der bader, skal altid være under opsyn, så der ikke sker ulykker.
  • Hvis du har en stige til poolen, er det vigtigt, at du fjerner denne, når alle har badet færdigt. Dette skal sikre, at uvedkommende eller personer, der ikke kan svømme, hopper i poolen.
  • Træk ikke poolen hen over jorden. Det kan beskadige poolen eller forårsage andre skader.
  • Som ejer af en pool oven på jorden har du et juridisk ansvar, hvis der skulle ske noget. Poolen skal derfor være børnesikret og udstyret med poolbeskytter.

Nemme at montere

Når du skal montere din pool, er det vigtigt at placere poolen på en glat og plan overflade. Hvis du har købt en pool med metalramme, skal du først starte med at montere stålrammen som vist i monteringsvejledningen. Hvis du derimod har købt en pool med oppustelige kanter, skal du først fylde disse med luft. Hvis poolen har tilslutninger til vandpumpe eller afløbsventil, skal disse stoppes til igen med de medfølgende propper. Derefter kan du bruge haveslangen til at fylde poolen med vand.

Lette at opbevare

Når badesæsonen er slut, er det tid til at demontere poolen til efterårs- og vinteropbevaring. Først og fremmest skal du tømme poolen for vand ved hjælp af afløbsventilen. Derefter skal du først rengøre poolen, inden du pakker og folder den sammen til opbevaring.

Spabade

Hos Biltema finder du to forskellige typer spabade, som begge kan rumme op til seks voksne. Med et spabad kan du og familien bade året rundt takket være pumpens indbyggede frostvæske og forudsat, at pumpen er tændt, og at spabadet bruges regelmæssigt.

Ved hjælp af en spabadspumpe får du hurtigt og nemt spabadet på plads og gjort klar til, at du kan nyde varme og masserende luftstråler gennem det patenterende AirJet-system™. Begge spabade har et brugervenligt og bekvemt placeret kontrolpanel. En af modellerne har også indbygget wi-fi, så du nemt kan fjernstyre poolen med en smartphone, tænde for varmen eller aktivere spabadet inden dagens bad. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.