Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Poolpleje - Frisk pool hele sommeren

Købsguide til poolpleje – køb gode produkter til poolrengøring

Poolrengøring og generel pleje af poolen er et nødvendigt onde for dig, der er poolejer. En pool, der ikke plejes, er ufrisk at svømme i og kan være sundhedsskadelig. Ved at vælge de rette produkter gør du det nemmere for dig selv, når du skal pleje din pool.

Sådan finder du de rette produkter til poolrengøring og poolpleje

Til poolrengøring og poolpleje kan det f.eks. være nødvendigt:

  • At holde poolen ren og frisk. En vigtig del af poolplejen er at holde poolen ren for snavs af forskellig slags. Dette kan du gøre nemt ved hjælp af Biltemas poolvedligeholdelsessæt. Sættet er komplet med bundsugning og poolskraber.

  • At rense vandet for mindre partikler. Ud over det synlige affald, som du kan fjerne manuelt, forurenes poolvandet også af mindre partikler. Disse kan du rense væk fra poolen ved at bruge et poolfilter.

  • At desinficere vandet i poolen. Det er vigtigt, at vandet i din pool er frisk at svømme i. For at sikre dette kan du desinficere poolvandet med klor. Du kan finde flere forskellige produkter inden for denne kategori hos Biltema. Du kan f.eks. vælge mellem ugeklor eller chokklor.

  • Hold vandet klart. Ønsker du, at vandet skal forblive krystalklart og ikke være grumset eller skumme? Derefter kan du bruge et biocidholdigt produkt til at forhindre belægninger og holde vandet klart.

  • Test vandets kvalitet. Måske bruger du allerede klor til at holde poolvandet sterilt og friskt? Men selv om dette er tilfældet, skal du regelmæssigt kontrollere vandets kvalitet. Du kan nemt gøre dette med en pooltester eller et testsæt. Disse produkter hjælper dig med at kontrollere klor og pH i vandet.

  • Hæv eller sænk pH-værdien. Er pH-værdien for høj eller for lav? Derefter kan du hæve eller sænke poolvandets pH-værdi ved hjælp af Pool pH+ eller pH-.

Ofte stillede spørgsmål om poolpleje

Hvad er poolrengøring og poolpleje?

Med poolpleje menes pleje af poolen, mens poolrengøring indebærer rengøring af poolen.

Hvilke produkter til poolrengøring skal man have?

For at rengøre din pool skal du bruge rengøringsprodukter, der er beregnet til pools. Biltema sælger produkter med og uden klor til rengøring af din pool.

Hvordan rengør man en pool?

Pooldugen kan vaskes med en blød svamp og sæbe. Glem ikke at skylle poolen grundigt, så der ikke er masser af sæbeskum tilbage, når poolen fyldes med vand igen.

Sørg for, at vandtemperaturen er maksimalt +30 °C.

Eventuelle misfarvninger af jern og metaller kan med fordel vaskes af ved hjælp af et surt rengøringsmiddel.

Husk at gå forsigtigt i poolen, helst barfodet, når du rengør pooldugen, når poolen er tømt.