Pooltilbehør

Med det rigtige tilbehør til din pool får du både længere levetid på poolen og en bedre badeoplevelse. Pooltilbehøret kan gøre det nemmere at være poolejer, så du får en hurtigere og enklere rengøring og kan give familie og venner en bedre badeoplevelse. En del pooltilbehør handler også om sikkerhed og er en helt essentiel del af poolen. Hos Biltema finder du al det nødvendige pooltilbehør, så du er klar til sommerens hedebølge.

Pooltilbehør hos Biltema

  • Poolstige

Poolstigen sikrer at alle badende kan komme ind og ud uden uheld - med let adgang både ind og ud. Stabil og nem at sætte op og fjerne igen. Fjern poolstigen, når poolen ikke bruges, for at forhindre børn og dyr i at kravle op i poolen.

  • Poolovertræk og poolbeskytter

Poolovertræk hindrer blade og insekter i at falde i poolen, og giver dig mindre arbejde med at holde poolen ren. Desuden holder poolovertrækket også lidt på varmen, så vandet er lidt lunere at hoppe i. Et almindeligt poolovertræk må aldrig benyttes som sikkerhedsovertræk og kan ikke bære vægten af børn eller husdyr, der falder i poolen.

  • Termometer

Tjek vandtemperaturen, før du hopper i. I Danmark bliver vandet sjældent for varmt, så længe det er solopvarmet. Derfor kan det alligevel være interessant at vide hvor varmt, det egentlig er. Det kan også have betydning for bakterietilvækst og mængden af poolrens, der skal tilsættes.  

  • Jordbeskyttelse og jorddug

Jordbeskyttelse og jorddug beskytter poolens underside ekstra, så skarpe småsten eller kanter ikke gnaver i poolens underside og hurtigere slider hul. Du kan forlænge levetiden på din pool betydeligt ved at placere den ovenpå et beskyttelsesunderlag. Børnenes bassin kan med fordel også stå på et underlag. Vær dog opmærksom på at nogle duge kan blive glatte, når de bliver våd. Se den enkelte vare for nærmere beskrivelse.

  • Reparationssæt

Vores praktiske reparationskits klarer mindre huller i lineren både under og over vandlinien, så din pool får længere levetid. Se det enkelte produkt for brugsvejledning.

Leder du efter vandpumper eller poolplejeprodukter til rensning af pollen, finder du det under ‘poolpleje’. Her er alt til en ren og lækker pool.

Legetøj til børn og voksnes aktiviteter i poolen og på stranden finder du under ‘vandlegetøj’, hvor vi har samlet en masse sjovt og dejligt tilbehør til de mindste. Her finder du bl.a. også våddragter og underholdning til store vandhunde.

Hvilket tilbehør skal jeg have til min pool?

Til børne- og soppebassinet har du strengt taget ikke brug for andet end selve soppebassinet og en haveslange. Lidt vandlegetøj og en flytbar parasol til at  skabe skygge, så ingen bliver skoldet i solen, kan være en god idé og give større anvendelsesmuligheder for børnebassinet. Et beskyttelsesunderlag kan mindske slid af børnebassinets bund. I et børnebassin vil de fleste vælge at skifte vand, fremfor at behandle det mod bakterier med poolpleje. Du kan sagtens bruge vandet fra børnebassinet til at vande plæne og blomster - det bør dog ikke bruges i køkkenhaven.

Til en stor rammepool eller lignende pool til hele familien, bør du undersøge hvad, der følger med. Nogle typer kommer med en del tilbehør, mens andre er en mere grundlæggende pakke. En stor pool med højt rumindhold, skal rengøres og passes i større grad. Mange af de store pools indkludere en indbygget vandpumpe som en del af tilbehøret. Denne vandpumpe er dog kun beregnet til at fylde og tømme bassinet - hvilket ellers kan tage meget lang tid. Til de store vandbassiner kræves også filterpumpe og vandrensningssystemer.

  • Stige til sikker adgang til poolen
  • Vandrensningssystem med filter og poolplejemidler
  • Udstyr til manuel rensning af poolen
  • Evt. cover til poolen for at mindske graden af rengøring.
  • Evt. beskyttelsesunderlag for at forlænge poolens levetid.
20 Søgeresultater