Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Købsguide til pooltilbehør — praktisk tilbehør til poolen

Det sker nemt, at vedligeholdelsen af poolen fjerner noget af fornøjelsen. Det kan undertiden føles som et fuldtidsjob at holde poolvandet rent og pænt. Derfor er det vigtigt, at du bruger det rigtige pooltilbehør for at gøre det lettere for dig. Her giver vi dig tips til praktisk tilbehør til poolen, der gør dit liv som poolejer lidt lettere!

Sådan vælger du det rigtige pooltilbehør til din pool

Har du en pool, eller har du måske besluttet dig for at købe en? Så har du også brug for lidt forskelligt tilbehør, der gør det nemmere at være poolejer. Dog er udvalget af tilbehør meget stort, og det kan derfor være svært at vælge det rigtige pooltilbehør. Ved at informere dig om de forskellige slags produkter nedenfor, håber vi imidlertid at kunne gøre dit valg nemmere.

Der findes meget praktisk tilbehør til poolen at vælge imellem. Poolvarmer, sandfilterpumpe og poolstige er nogle eksempler. Biltema forhandler dog også meget andet pooltilbehør. Eksempler på andet pooltilbehør er poolbeskytter, poolovertræk og pooltermometer. Denne produktkategori omfatter derfor alt fra stort til småt, der bruges i poolen.

  • Noget af tilbehøret hjælper dig med at vedligeholde din pool, så den er i god stand. Nogle eksempler på dette tilbehør er adaptersæt, termometre og reparationssæt. Det inkluderer også produkter, der skaber vandcirkulation i poolen og holder snavs og affald væk.

  • Andet pooltilbehør øger sikkerheden omkring poolen, f.eks. ved at overdække den, når den ikke bruges. Et poolovertræk er et glimrende eksempel på et sådant tilbehør. Et andet eksempel er en stige til poolen. For som ansvarlig poolejer skal du sørge for, at poolen er sikker at bruge. Det skal også være sikkert at opholde sig rundt om den. Dit poolområde skal være sikkert og behageligt for alle parter.

  • Andre produkter igen gør det sjovere eller mere behageligt at opholde sig i poolen. En flydende kopholder er et glimrende eksempel på et sådant produkt. Et andet eksempel er en soldrevet, flydende lampe.

Hvilket tilbehør til poolen, du skal købe, afhænger således af, hvordan du vil bruge den. Med det rette pooltilbehør kan du dog få mest muligt ud af din pool.

Hvad findes der af pooltilbehør?

Pooltilbehør er tilbehør til poolen, der der gør det nemmere at bade i din pool.

Hvilket pooltilbehør skal man have?

Du vil måske f.eks. gerne have en poolbeskytter, en poolstige eller et pooltermometer.